Βρετανός προκάλεσε αναστάτωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου
AERODROMIO

Aιτία ήταν ένας άνδρας με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος ξαφνικά και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πήρε έναν πυροσβεστήρα και τον πέταξε στην τζαμαρία του σαλονιού των VIP που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.
Όπως αναφέρει το ekriti.gr, τόσο το προσωπικό του αεροδρομίου όσο και οι επιβάτες που περίμεναν, τρόμαξαν και θεώρησαν καλύτερο να απομακρυνθούν από το σημείο καθώς για λίγα λεπτά, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς γινόταν.
Τελικά ο υπάλληλος σεκιούριτι του αεροδρομίου ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον εξαγριωμένο άνδρα ενώ στη συνέχεια επενέβη και η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Το ekriti.gr επικοινώνησε με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν άνδρα, Άγγλο, ο οποίος μάλλον είναι άστεγος και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Τον βλέπαμε να κινείται στον χώρο εδώ και 2-3 ημέρες και τον παρακολουθούσαμε διακριτικά, λέει ο κ. Πλιάκας και συμπλήρωσε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με την πρόξενο της Μεγάλης Βρετανίας στην Κρήτη προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες έτσι ώστε ο άνδρας αυτός, να επιστρέψει στη χώρα του.
Ο εξαγριωμένος άνδρας οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.