Βροχή οι σφαίρες στο Τυμπάκι….Γυναίκα με δύο παιδιά μάζευε σφαίρες από την αυλή της
kalikas

Ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής για τους Τυμπακιανούς που χθες έβλεπαν τις σφαίρες να πέφτουν βροχή στο Τυμπάκι… Μάλιστα μια γυναίκα που έχει δύο παιδιά μάζευε σφαίρες από την αυλή της…

kalikas1

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι φορές που σε πολλές περιοχές της Μεσαράς, οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι με το φόβο των πυροβολισμών, όταν κάποιοι «έρχονται στο κέφι» βγάζουν το όπλο και πυροβολούν αψηφώντας ότι βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές…
Όσον αφορά το χθεσινοβραδινό συμβάν στο Τυμπάκι, το «πιστολίδι» ξεκίνησε νωρίς δηλαδή κατά τις 9 όπως λένε οι μαρτυρίες και για δυόμιση ώρες δεν σταμάτησε λεπτό… Ο λόγος; Άγνωστος… Ή όπως λένε κάτοικοι το αλκοόλ….
«Πήραμε τηλέφωνο στα ΤΑΕ και μας απάντησαν ότι ήταν μόνο ο σκοπός γιατί όλοι ήταν υπηρεσία στο Ηράκλειο… Κάποια στιγμή βέβαια ήρθε περιπολικό προφανώς έκανε συστάσεις και έφυγε… Όμως οι πυροβολισμοί συνεχίστηκαν μόλις έφυγαν οι αστυνομικοί» μας είπε κάτοικος της περιοχής….
Μια άλλη μαρτυρία αναφέρει «δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι μας…. Τρομάξαμε τόσο πολύ…. Έχω δυο μικρά παιδιά και μάζευα σφαίρες από την αυλή μου… Τι θα γίνει με αυτό το θέμα; Δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι;»….