ΞΕΦΤΙΛΕΣ: Κινητό 739 ευρώ για τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και οδοιπορικά 33.650 ευρώ
66b22b5e1a095622c183723b074897e3

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό ζήτημα, εγκρίθηκαν και οι αποφάσεις του προέδρου Γιώργου Πατούλη. Όπως βλέπετε στο έγγραφο που σας παρουσιάζει το NewsIt, οι ανάγκες είναι πολλές και… πολύ ακριβές!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Άλλωστε, αυτό είναι το μοναδικό που μπορεί να διαπιστώσει όποιος διαβάσει το έγγραφο, στο οποίο εγκρίνεται η αγορά συσκευής κινητού τηλεφώνου “για τις ανάγκες του Προέδρου της ΚΕΔΕ 739 ευρώ”. Φαίνεται πως οι… ανάγκες του κ. Πατούλη δεν καλύπτονται από κινητό μικρότερης αξίας!

Φαίνεται, όμως, πως δεν είναι μόνο τα κινητά που κοστίζουν πολύ, καθώς στις αποφάσεις του Προέδρου εγκρίνονται επίσης “Οδοιπορικά έξοδα και εκτός έδρας αποζημίωση των μελών του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, καθώς και έξοδα μετακίνησης και διαμονής προσκεκλημένων Δημάρχων, για τη συνεδρίαση της 26ης Αυγούστου 2015 στην Αθήνα (33.650 ευρώ)”.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Στη σημερνή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ συμμετείχαν, ύστερα από πρόσκληση του Γιώργου Πατούλη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης,  η Αναπληρώτρια Υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής  Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός για θέματα Ναυτιλίας, Θόδωρος Δρίτσας.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT