Ξεκάθαρο το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ: Όποιος ξεκινήσει για Πάσχα στο χωριό, θα βρει μπροστά του την Αστυνομία
Ο φόβος ότι θα είναι πολλοί αυτοί που θα θελήσουν να μετακινηθούν από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία, προετοιμάζει την κυβέρνηση για πιο αυστηρά μέτρα, προκειμένου να διαφυλαχθεί η καλή πορεία που έχει η Ελλάδα μέχρι στιγμής, στην προστασία του πληθυσμού από τον φονικό ιό.

Ξεκάθαρο το μήνυμα

«Όποιος ξεκινήσει για Πάσχα στο χωριό, θα βρει μπροστά του την Αστυνομία», είναι το μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, σε όσους σκέφτονται να σπάσουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό τις ημέρες του Πάσχα. «Έχουν γνώσιν οι φύλακες» τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και γνωστοποίησε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για τις ημέρες των γιορτών περιλαμβάνει τόσο τη τη φύλαξη των διοδίων όσο και των παράπλευρων οδών.

Υπενθύμισε δε, πως έχουν προβλεφθεί αυστηρά πρόστιμα όσο και ποινικές ευθύνες που φθάνουν έως την κάθειρξη για τους παραβάτες, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόστιμα που έχουν μέχρι σήμερα επιβληθεί, με τον μέσο όρο των ημερήσιων παραβάσεων (1.200) να βαίνει σταθερά μειούμενος.