ΞΕΣΠΑΕΙ η μητέρα του Παντελίδη: “Αυτό που βρέθηκε στα ρούχα του Παντελή, θα…”
pantelidis oikogenia

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτηματικά στην υπόθεση Παντελίδη…

Οι προεκτάσεις της υπόθεσης που αφορούν στον θάνατο του τραγουδιστή δεν είναι λίγες. Και
σίγουρα πολλά από τα ερωτήματα που φέρουν δεν έχουν απαντηθεί.

Ο κόσμος κρατάει τα τραγούδια του Παντελή, βιώνει την απώλειά του, αλλά αυτό που ζει η οικογένεια του καλλιτέχνη δεν μπορεί να περιγραφεί. Ο χρόνος σταμάτησε για όλους την ημέρα εκείνη στο νοσοκομείο της Βούλας.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα και για πολλούς μήνες ακόμη, πολλά “γιατί” ταλαιπωρούν την οικογένεια. Ένα από αυτά και το βασικότερο ερώτημα της μάνας του Παντελή, της Αθηνάς είναι:

«Γιατί τα ρούχα του παιδιού μου είχαν άμμο κατά τον απεγκλωβισμό; Μήπως ο Παντελής από το πολύ ποτό έπεσε και  τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο να οδηγήσει παρά την κατάστασή του; Και το σημαντικότερο. Με ποιους έπαιζε χαρτιά εκείνο το βράδυ και γιατί αυτοί δεν έχουν βγει μπροστά να καταθέσουν;». Η μητέρα του Παντελή  απαιτεί απαντήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα του δικηγόρου της οικογένειας Μπάμπη Λυκούδη εστιάζεται σε αυτό το πλαίσιο και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις…

Όχι τόσο για το ζήτημα των αποζημιώσεων και για το ποιος οδηγούσε αλλά για να μάθει η μάνα όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί δικαιωματικά οι συγγενείς πρέπει να μάθουν τα πάντα…