• 7 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Καπνοί και φλόγες σε εγκαταστάσεις επιχείρισης στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου κινητοποίησαν την πυροσβεστική (Φωτο – Βίντεο)

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε Μεσαρά και Ηράκλειο – 17 προσαγωγές

Λ. Αυγενάκης: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω – Το Ηράκλειο αξίζει τις αθλητικές υποδομές που του ανήκουν»

Δήμος Γόρτυνας: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ελαστικών, λαμπτήρων και μελανιών εκτυπωτών

Ευλογιά προβάτων: Σήμερα η σφαγή των 120 ζώων μετά το νέο κρούσμα στο Ηράκλειο

«Άγγελε, δεν είσαι μόνος σου» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 3χρονου (Φωτο – Βίντεο)

Μοίρες: Τα κεραμίδια έπεσαν «βροχή» στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου (Φωτο)

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού από έξι συνομήλικούς του 15χρονος

Είστε έτοιμοι για το πιο μεγάλο καρναβαλικό πάρτι; Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

Τυμπάκι: Μνήμη εκτελεσθέντων κατά τη περίοδό της Γερμανικής κατοχής (1941-1944)

Ξέσπασε η αδερφή του Στάθη Λαζαρίδη για τους ληστές της Χερσονήσου …«Να βασανιστούν και αυτοί»

stathis-lazaridis
Την ώρα που οι πληροφορίες για τους ληστές της Χερσονήσου και τη δράση τους, συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς, η αδερφή του Στάθη Λαζαρίδη ξέσπασε.

Η αδερφή του κ. Λαζαρίδη, στο άκουσμα της είδησης για τους ληστές και την καταγωγή τους, δεν άντεξε και αναφέρθηκε μέσα από μήνυμα της στο σοβαρό περιστατικό που έγινε στη Χερσόνησο.

Ο ένας εκ των τριών, φέρει τραύμα στο κεφάλι και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Ο δεύτερος φέρει τραύματα στο πόδι και την κοιλιά, ενώ ο αλλοδαπός της παρέας είναι τραυματίας στο χέρι.

Από εκείνη τη στιγμή της μεταφοράς τους και ως σήμερα, το νοσοκομείο εντός και εκτός θυμίζει φρούριο. Πάνοπλοι αστυνομικοί, τζιπ, περιπολικά και κλούβες έχουν αποκλείσει κάθε πιθανό σημείο εισόδου- εξόδου. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και γίνεται ακόμη δυσκολότερη, εξαιτίας της παρουσίας των συγγενών των ληστών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο εκ των τριών δραστών είναι από την περιοχή του Μυλοποτάμου, ενώ ο τρίτος είναι αλλοδαπός. Και οι τρεις είναι γνώριμοι των Αρχών και οι υποψίες των αστυνομικών για τη δράση τους οδηγούν ως τη διάπραξη ληστειών σε βάρος ΑΤΜ, αλλά και άλλων καταστημάτων εντός και εκτός Ηρακλείου

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο ένας εξ αυτών μπορεί να εμπλέκεται στο ένοπλο επεισόδιο με το βαρύτατα τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, στα Ζωνιανά (2007) η αδερφή του Λαζαρίδη ξέσπασε.

“Γιατί όλα εδώ πληρώνονται σε αυτή την ζωή!! Αυτοί οι δυο Κρητικοί πριν 7  χρόνια χτύπησαν τον αδερφό μου … Τώρα ο ένας από αυτoς χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο κεφάλι!! Αλλα εύχομαι να μην τον παρει ο θεός να τον αφήσει να πεθαίνει και να βασανίζεται 7 χρονια σε ενα κρεβάτι όπως βασανίζεται ο Αδερφος μου απο τα χέρια τους !! Συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία !!! ” αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της, ως σχόλιο σε ανάρτηση με αναφορά στην ένοπλη.ληστεία η Σονια Λαζαρίδου.

Ο Γολγοθάς του Στάθη

Ο Ειδικός Φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, από το Τσοτύλι Κοζάνης νοσηλεύεται σε άγρυπνο κώμα από το 2007, όταν σε επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ στα Ζωνιανα, δέχθηκε βολίδα kalashnikov, η ποια διαπέρασε το σασί του υπηρεσιακού οχήματος στο οπιο επέβαινε, και τον έπληξε στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον βαρύτατα.

Σε μήνυμα – μέσω facebook – η αδελφή του Ειδικού Φρουρού, Σόνια  Λαζαρίδου, με αφορμή τον τραυματισμό ενός από τους δράστες οι οποίοι επιχείρησαν να ληστέψουν ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.

 

    Read Previous

    «Πολύ βαρύ» το βιογραφικό των ληστών του κοσμηματοπωλείου στη Χερσόνησο – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ

    Read Next

    Έβαλε τραγικό τέλος με μία καραμπίνα…Νέα αυτοκτονία στην Κρήτη συγκλονίζει την τοπική κοινωνία

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular