Ξυλοκόπησαν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή!
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Σάμου το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι με τον ξυλοδαρμό δημοσιογράφου μέσα σε στούντιο την ώρα που είχε εκπομπή.

onair-620x330

Όπως αναφέρει το i-samos.gr, ο δημοσιογράφος μισή ώρα πριν τελειώσει την ενημερωτική του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από δυο άτομα μέσα στο στούντιο του ραδιοφώνου.

Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 13:30 όταν ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του στούντιο και μπήκε μέσα ένας μεσήλικας άντρας, όπου χωρίς να πει καμία κουβέντα, άρχισε να γρονθοκοπεί στο κεφάλι τον δημοσιογράφο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ηχολήπτριας του σταθμού.

Ο ίδιος, προσπαθώντας να προστατευθεί από τα χτυπήματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια ωστόσο μετά από δυο λεπτά εισέβαλε μέσα στο στούντιο και δεύτερο νεαρό άτομο όπου άρχισε και αυτός να τον γρονθοκοπεί.

Παράλληλα άρχισαν να πετάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους προκαλώντας ζημιές μέσα στο στούνιο, σπάζοντας υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

Οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να συλληφθούν.

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το i-samos.gr, ο δημοσιογράφος βρίσκεται και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις καθώς αιμοραγούσε από το αριστερό αυτί του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος δέχθηκε πάνω από 80 χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Πιθανολογείται ότι οι δράστες σχετίζονται με υπόθεση που ερευνά ο δημοσιογράφος.