Ξύπνησε η συνεπιβάτιδα του Παντελίδη, Μίνα και… βρίζει όλο τον κόσμο (εικόνες)
mina1_h_645_450

Ξύπνησε έπειτα από 20 ημέρες που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, η 30χρονη συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη, Μίνα Αρναούτη.

Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας της, Νατάσα, στο περιοδικό ΥOU, η Μυρσίνη, όπως είναι το βαφτιστικό της, ξύπνησε κι εντελώς ασυναίσθητα άρχιζε να βρίζει τους πάντες με τη γνωστή σε όλους τους Έλληνες λέξη που ξεκινά από «μ». Όπως εξήγησαν οι γιατροί στη μητέρα, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι, καθώς δείχνει ότι ασθενής έχει ενέργεια.

«Το κοριτσάκι μου ξυπνάει και βρίζει όλο τον κόσμο» είπε σε τηλεφωνική της επικοινωνία με τους συγγενείς της η κα Νατάσα, γράφει το περιοδικό. Και πρόσθεσε: «Οι γιατροί μου είπαν ότι ο κάθε ασθενής μετά από τόσα φάρμακα που έχει δεχτεί αντιδρά διαφορετικά… Εμάς αντί να βάλει τα κλάματα ασυναίσθητα, χωρίς να ξέρει το γιατί, βρίζει όποιον την πλησιάζει, αυτό μου είπαν όλοι οι γιατροί που μίλησα, ότι είναι πάρα πολύ θετικό!».

image

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, τους οποίους επικαλείται το YOU, το σοκ που έχει υποστεί η 30χρονη, την οδηγεί σε ασυναίσθητες επιθέσεις. Αυτό είναι καλό σημάδι ενέργειας που επιτρέπει σε γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της Μίνας.

Μάλιστα, το περιοδικό προχωρά και σε λεπτομέρειες από τη στιγμή που οι γιατροί προχώρησαν σε κάποιες δοκιμασίες πριν ξεκινήσουν τη σταδιακή αποσωλήνωσή της.

Η κα Νατάσα σε έναν κύριο στη ΜΕΘ περιγράφει μια σκηνή εξαιρετικά συγκινητική, που επί της ουσίας ήταν το τεστ για να διαπιστώσουν οι γιατροί τη διαύγεια του κοριτσιού. «Έλα Μυρσίνη μου, έχω φέρει το σκυλί μας, τη Μάλα… Τη θυμάσαι την Μάλα αγάπη μου; Σε περιμένει πώς και πώς!» είπε η μητέρα στην 30χρονη. Η απάντησή της ήταν ένα ασυναίσθητο «ναι», μέσα από τα μισάνοιχτα χείλη της. Αυτό το «ναι», ότι δηλαδή θυμάται το σκυλί, ήταν εξαιρετικά σημαντικό για τους γιατρούς όσον αφορά στην πνευματική υγεία του κοριτσιού.

Τα νέα για την πορεία της υγείας της Μίνας γίνονται ολοένα και καλύτερα, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό, εκτός από το γεγονός ότι ξύπνησε κι έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, κουνάει ελάχιστα και τα άνω και τα κάτω άκρα της. Επιπλέον, υπολογίζεται πως σε έναν μήνα από τώρα θα υποβληθεί σε νέα εγχείριση στα άκρα της κι αν όλα πάνε καλά ε περίπου 2 μήνες θα καταφέρει να βγει κι από την Εντατική.

image

Γονείς Παντελή Παντελίδη: Δεν οδηγούσε ο γιος μας το αυτοκίνητο

Την ίδια ώρα, οι γονείς του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη υποστηρίζουν ότι δεν ήταν ο 33χρονος τραγουδιστής εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το περιοδικό YOU, η αστυνομία προχωρά σε εξέταση DNA στο αυτοκίνητο, προκειμένου να διαπιστωθεί από τα σημάδια αίματος ποιος καθόταν πού.