129986-294149

Η καταγωγή της είναι από τη Σουηδία αλλά ζει κι εργάζεται στη Βόρεια Καρολίνα. Ο λόγος για την Πίξι Φοξ, το 26χρονο μοντέλο που έχει εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις. Έχει συνολικά ξοδέψει 103.000 ευρώ για να αλλάξει την εμφάνισή της ριζικά.

Πέρυσι, αφαίρεσε έξι πλευρά για να μικρύνει τη μέση της, στοχεύοντας φέτος να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη γυναίκα με τη λεπτότερη μέση στον κόσμο. Αυτή ήταν η 18η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Φέτος, ξάπλωσε ξανά στο χειρουργικό τραπέζι για να βάλει εμφυτεύματα στα μάτια της, προκειμένου να τους αλλάξει το χρώμα, ξοδεύοντας περί τις 5.280 ευρώ. Η 26χρονη, αν και πριν από την επέμβαση είχε πράσινα μάτια, ήθελε να τα κάνει να μοιάζουν με έντονο πράσινο σαν αυτό που έχει μια πισίνα, το cartoon-green.

«Άκουσα πρώτη φορά για αυτή την επέμβαση πριν από τρία χρόνια και μόλις το έμαθα ήξερα ότι ήθελα να το κάνω. Το χρώμα που διάλεξα είναι το πράσινο της θάλασσας. Είναι πραγματικά ακραίο και κάτι που δεν θα είχα από γεννησιμιού μου. Δεν με απασχολεί που είναι μόνιμο, άλλωστε αυτό είναι που αγαπώ στην πλαστική χειρουργική, το ότι είναι για πάντα» δήλωσε.

Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι ευρέως διαδεδομένη στη Δύση για καλλωπιστικούς λόγους, αλλά χρησιμοποιείται για να διορθωθούν τυχόν ανωμαλίες στην ίριδα του ματιού. Για αυτό τον λόγο, η Πίξι έφτασε στην Ινδία και συγκεκριμένα στο Νέο Δελχί για να την κάνει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η 26χρονη επωφελούμενη της ευκαιρίας, μετά την επέμβαση έκανε και μια βόλτα στο Νέο Δελχί για να δει τα αξιοθέατα, αλλά τελικά, η ακραία της εμφάνιση ήταν που τελικά έκανε την ίδια ατραξιόν.

«Νόμιζα ότι θα δεχόμουν πολλές επικρίσεις για την εμφάνισή μου, αλλά τελικά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και όλοι δείχνουν να είναι πολύ φιλικοί απέναντί μου» λέει και παραδέχεται ότι είχε πάντα εμμονή με ήρωες καρτούν όπως η Τζέσικα Ράμπιτ και η Αουρόρα από την Ωραία Κοιμωμένη.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

 

www.athensvoice.gr

Loading