• 26 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

«Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες στο φορτηγό που λαμπάδιασε στον ΒΟΑΚ (Φωτογραφίες)

Νέα τραγωδία: Δύο νεκροί από αναθυμιάσεις – Είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν

Υποδύονται τους υπαλλήλους του Δήμου Μαλεβιζίου και προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο

Κρήτη:«Με κυνηγούσαν μέσα στο σπίτι και πάλευα να γλιτώσω» λέει ο άνδρας με τον μπαλτά και το τσεκούρι

Γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης: Η ταπεινή μοναχή που άγγιξε ψυχές και προείδε τα έσχατα (Βίντεο)

Ηράκλειο: Όλοι στη φυλακή για το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Κρήτη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον 21χρονο Γερμανό – Προσωρινή διακοπή των ερευνών λόγω καιρικών συνθηκών

Κρήτη: Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή στον 17χρονο, έρχονται εντάλματα για τους πυροβολισμούς

Κρήτη: 20χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε ο εραστής της

Τραγωδία στο Αρκαλοχώρι: Βρήκε νεκρό τον αδερφό του

«Άγιο» είχαν οι επιβαίνοντες στο φορτηγό που λαμπάδιασε στον ΒΟΑΚ (Φωτογραφίες)

Νέα τραγωδία: Δύο νεκροί από αναθυμιάσεις – Είχαν ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθούν

Vinkmag ad

Άννα Μαρία Παπαδημητρίου: Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την κακοκαιρία που αναμένεται από το απόγευμα

Vinkmag ad


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συμπεριλαμβανομένης της Μαγνησίας, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το κύμα κακοκαιρίας που προβλέπεται να διαρκέσει έως το Σάββατο, με βασικό χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις. Αυτό ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, σημειώνοντας πως πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη το πρωί στην Περιφέρεια και ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον περιφερειάρχη και τους αρμόδιους φορείς.

Όπως δήλωσε, «είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι, με τα μηχανήματα έργου σε ετοιμότητα για να υποστηρίξουμε το έργο της πυροσβεστικής και των δήμων όπου απαιτηθεί». Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε περιοχές όπως το βόρειο και το νότιο Πήλιο, η πόλη του Βόλου και πιθανώς η Σκιάθος, όπου έχουν ήδη τοποθετηθεί εργολάβοι σε στρατηγικά σημεία για άμεση επέμβαση σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων ή πτώσεων δέντρων.

Η κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι στο Πήλιο ενδέχεται να σημειώνονται βροχοπτώσεις της τάξης των 35 χιλιοστών ανά τρίωρο. «Δεν ανησυχούμε τόσο για το Πήλιο, όσο για τις έντονες βροχές μέσα στην πόλη, ενώ όλοι οι δήμοι πρέπει να διασφαλίσουν τον καθαρισμό των φρεατίων και την ομαλή λειτουργία των υποδομών τους. Η Περιφέρεια είναι έτοιμη να παρέμβει όπου χρειαστεί», δήλωσε, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει στον καθαρισμό ρεμάτων όπως ο Ξηριάς και ο Βρύχωνας.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι η κατάσταση των χειμάρρων στην περιοχή είναι σε πολύ καλό επίπεδο, γεγονός που προκαλεί ικανοποίηση στην Περιφέρεια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    Η Μουρίκη συναντά τη μητέρα του Τηλέμαχου και γίνεται μάχη!

    Read Next

    Ένωση Διοικητικών Δικαστών: «Η εξέγερση του Πολυτεχνείου μάς θυμίζει ότι η Ελευθερία και η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένες, αλλά κατακτώνται»

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular