• 6 Μαρτίου, 2025

Breaking News :

Με ένα μπουκάλι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για δώρο, αντί για σοκολατάκια, πάνε πλέον επίσκεψη οι Βρετανοί

Μετανάστες: Τους βάζουν στις βάρκες με λιγοστή βενζίνη, για να μείνουν μεσοπέλαγα χωρίς νερό και φαγητό, μέχρι να έρθει βοήθεια

Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Τυμπακίου με Λυκειακές Τάξεις

Στο σκαμνί 100 ύποπτοι για αγροτικές απάτες-μαμούθ – Αναφορές και για κτηνοτρόφους από την Κρήτη

Κρήτη: “Μπούκαρε” στο αστυνομικό μέγαρο με ψαροτούφεκο και τσεκούρι!

Κρήτη: Ακριβότερο αλλά μεγαλύτερο και έτοιμο το 2027 θα είναι το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι

Κρήτη: Γραφείο κηδειών «έφαγε» πρόστιμο 2000 ευρώ για το κηδειόχαρτο  στην κολώνα

Κρήτη: Μηχανάκι έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Ηράκλειο: Τούρκικα φρεάτια στην «καρδιά» της πόλης… Έτσι στηρίζουμε την τοπική οικονομία;

Ηράκλειο: «Δήμαρχε, πού είναι το σχολείο;» – Στα «κάγκελα» οι γονείς για τις δεσμεύσεις χωρίς ανταπόκριση  

Vinkmag ad

«Έχω βρεθεί με πέντε θηλυκά γύρω μου»

Vinkmag ad



Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα» και μίλησε για την καριέρα του και για την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ανέφερε: «Μου άρεσε η ιδιωτική τηλεόραση αλλά επειδή στη ζωή τα φέρνουν όλα ανάποδα, δεν ακούμπησα τηλεόραση ποτέ. Έκανα έντυπο Τύπο. Έχεις έναν τεράστιο μηχανισμό στην πλάτη σου στο δελτίο και καλείσαι να βγεις μπροστά να το παρουσιάσεις. Ένα θέμα που μου αρέσουν θα το παίξουμε. Αλλά στις ειδήσεις τα θέματα σε επιλέγουν γιατί είναι τέτοια η επικαιρότητα.

Δεν είμαι αντίθετος το να παρουσιάζουν όλες οι εκπομπές όλα τα θέματα. Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσεγγίσει το θέμα όπως θέλει εκείνος. Το πώς θα το χειριστείς είναι δικό σου θέμα. Η είδηση είναι είδηση, συμβαίνει ένα γεγονός. Αν εσύ το ξεχειλώσεις είναι δικό σου θέμα, έχεις κάνει το λάθος. Όταν κατέρρεε ο πλανήτης και οι ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν μέσα στην καλή χαρά έλεγα “τι παίρνανε;”

Δεν είχα τίποτα θηλυκό μέσα στην οικογένειά μου, ούτε σαύρα θηλυκή. Και έχω βρεθεί με πέντε θηλυκά γύρω μου!».

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Σρόιτερ: «Προσπαθώ να συνδυάζω την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή, δεν τα καταφέρνω πάντα»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Ντ. Τραμπ: Συμφωνία στο Κογκρέσο για να αποφευχθεί η δημοσιονομική παράλυση

    Read Next

    Στην Τρίπολη η γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μαρία Συρεγγέλα

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular