• 27 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Λευτέρης Αυγενάκης παράταση στην λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς στο Τυμπάκι

Ο ΥπΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης στον Dream 90,7 Ο ΥπΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης στον Dream 90,7 για εργάτες γης, υποκατάστημα Πειραιώς και ΑΟΤ Στην εκπομπή «Πρωινή Πτήση» του Dream 90,7, μίλησε σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις κινήσεις που σχεδιάζονται για να λυθεί το θέμα της έλλειψης εργατών γης, ενώ έδωσε και την είδηση για παράταξη της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Τυμπάκι, το οποίο επρόκειτο να κλείσει στις 17 Οκτωβρίου. Τέλος αναφέρθηκε, μετά από ερωτήματα ακροατών και στο θέμα του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου. Ακούστε:, υποκατάστημα Πειραιώς και ΑΟΤ
Στην εκπομπή «Πρωινή Πτήση» του Dream 90,7, μίλησε σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις κινήσεις που σχεδιάζονται για να λυθεί το θέμα της έλλειψης εργατών γης, ενώ έδωσε και την είδηση για παράταξη της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Τυμπάκι, το οποίο επρόκειτο να κλείσει στις 17 Οκτωβρίου.
Τέλος αναφέρθηκε, μετά από ερωτήματα ακροατών και στο θέμα του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου.

Ακούστε:

 

Loading

Read Previous

Σοκ στο Ηράκλειο: Ο Γιώργος ένιωσε δυσφορία, έπεσε στο σπίτι του και πέθανε!

Read Next

Χειροπέδες για δύο στις Μοίρες για τον εμπρησμό του αγροτικού αυτοκινήτου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular