• 27 Απριλίου, 2024

Χειροπέδες για δύο στις Μοίρες για τον εμπρησμό του αγροτικού αυτοκινήτου

Χειροπέδες για δύο στις Μοίρες για τον εμπρησμό του αγροτικού αυτοκινήτου

Συνελήφθη επιχειρηματίας ως ηθικός αυτουργός για τον εμπρησμό στις Μοίρες!
Χειροπέδες φόρεσε και ο άνθρωπος που φέρεται να πληρώθηκε για να βάλει φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητο.
Δύο άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εμπρησμού ενός οχήματος που έγινε πριν μερικές ημέρες στις Μοίρες.
Οι δύο άντρες έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και, σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, πρόκειται για δύο άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς.
Ο ένας, είναι, κατά την αστυνομία, ο φυσικός αυτουργός, ένας 38χρονος άντρας, το άτομο, δηλαδή, που βλέπουμε στις κάμερες να βάζει φωτιά στο όχημα.

Το δεύτερο άτομο, επιχειρηματίας της περιοχής, 39 ετών, φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης, ότι πλήρωσε, δηλαδή, τον 38χρονο με το ποσό των 500 ευρώ, για να βάλει φωτιά στο όχημα.
Όπως είχαμε γράψει, την υπόθεση είχε αναβάλει το ΑΤ Φαιστού, οι αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή και αναζητούσαν υλικό και από άλλες κάμερες, προκειμένου να δουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του δράση. Για καλή τους τύχη, μία κάμερα είχε «συλλάβει» το πρόσωπό του και προχώρησαν στην ταυτοποίηση.
Κατά τη διαδικασία της προανάκρισης, ο 38χρονος που έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο υπέδειξε τον επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό του εμπρησμού.

 

 

Πηγή : cretalive.gr

Loading

Read Previous

Αποκλειστικό: Λευτέρης Αυγενάκης παράταση στην λειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς στο Τυμπάκι

Read Next

Με τρόμο από το νέο σεισμό ξύπνησαν οι κάτοικοι στο Αρκαλοχώρι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular