Διαβάστε τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.dermitzakis

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Παύλος Δερμιτζάκης έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιεί μιας και είχαν τις φάσεις όταν το σκορ ήταν στο 2-1 για να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στην Συνέντευξη τύπου:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: 

«Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό παιχνίδι έχει ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της χώρας που διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Η διακοπή μας έδωσε την δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα τόσο για αυτό το ματς αλλά και για τα επόμενα όσο και για να πάρουμε κάτι θετικό από μια ομάδα που φαίνεται ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση.Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες αλλά κυρίως στην δική μου ομάδα. Ήταν ένα ματς που δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο αλλά και εμείς του δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα. Το ματς κρίθηκε στο τετ-α-τετ του Παμλίδη στο β’ μέρος. Εάν γινόταν εκεί το 3-1 θα ήταν πολύ δύσκολο να το γυρίσει ο Ολυμπιακός.

Όταν χάνεις αυτό το ματς στο 90′ σίγουρα σου μένει μια πικρία. Κρατάμε την εμφάνιση και την καλή εικόνα που μας δίνει μια αισιοδοξία ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα αλλά δεν παύει το αποτέλεσμα να μας στεναχωρεί σαν ομάδα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερα από αυτά που περιμένουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την παρουσία του και την βοήθεια που μας δίνει σε όλα τα ματς.Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία τόσο στον Ολυμπιακό στο ματς με την Γιουβέντους όπως και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη».

Για το ρίσκο με τον Παμλίδη: 

«Στην θέση του φορ έχουμε τρεις παίκτες.Ο Νόσκοβιτς στο φιλικό που κάναμε με τον Πλατανιά δέχτηκε ένα χτύπημα και έχασε το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων. Ο δε Ρόμπερτ (σ.σ. Κούρεζ) δέχτηκε και αυτός ένα χτύπημα στο ματς με τον Πλατανιά και έχασαν και οι δύο ποδοσφαιριστές ένα σημαντικό διάστημα των προπονήσεων. Όταν ένα παιδί μου δείχνει μέσα από τις προπονήσεις ότι μπορώ να πάρω κάτι δεν έχω λόγο να μην τον χρησιμοποιήσω».

Για το κατά πόσον περίμενε τόσο καλή εικόνα από την ομάδα του: 

«Έχω πει ότι η ομάδα έχει ποιότητα και μάλιστα το πόρισμα το έβγαλα σχετικά νωρίς στην παρουσία μου στην ομάδα. Είμαστε μία ομάδα που έχει τα θέματα της τακτικά και προσπαθούμε να τα βελτιώνουμε. Δεν γίναμε σούπερ ομάδα από αυτό το παιχνίδι. Βλέπω ότι υπάρχει μία βελτίωση. Πρέπει να πατήσουμε σε αυτή την εμφάνιση και να χτίσουμε σε αυτήν για να πετύχουμε πολλά πράγματα και κυρίως τον στόχο μας που δεν είναι εύκολος».

Για το τι διαφοροποιήθηκε στο διάστημα της διακοπής και ο Εργοτέλης άλλαξε τόσο:

«Όλο αυτόν τον καιρό προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όχι τόσο στην ψυχολογία γιατί τα αποδυτήριά μας έχουν υγεία. Υπάρχουν πάρα πολύ καλά παιδιά και από εκεί πηγάζει αυτό το δέσιμο. Αγωνιστικά δουλέψαμε πάρα πολύ για να αποκτήσουμε ταυτότητα και μέσα από την δουλειά θα βελτιωθούμε και θα δείξουμε αυτό που μπορούμε.Όσον αφορά στην απουσία του Βλαχοδήμου και του Λυκογιάννη ήταν ένας όρος για το μεταξύ μας παιχνίδι. Ποτέ δεν θα σταθώ σε απουσίες.Όταν μία ομάδα διαθέτει 30 παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Υπάρχουν παίκτες που πρέπει να μπουν και να δώσουν το 100%.Δεν θα ακούσετε ποτέ ότι είχαμε πρόβλημα γιατί έλειψε κάποιος».

Loading