• 27 Απριλίου, 2024

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τη Βιγιαρεάλ!

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό, 2-0 τη Βιγιαρεάλ!

Ιδανική πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Όλοι, πλην ίσως του κόσμου, γνώριζαν πως το ματς με τη Βιγιαρεάλ θα ήταν ένα παιχνίδι υπομονής. Ο κόσμος είχε τον ενθουσιασμό της Ευρώπης και της πρεμιέρας, αλλά η αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως θα είναι μία μάχη για γερά νεύρα όπου θα μετρήσουν οι φάσεις, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.,

Τρεις ήταν αυτές που σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, η μία έφερε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες δύο ήταν μοιρασμένες, από μία για κάθε ομάδα. Χαμηλό τέμπο, κλειστοί χώροι, μία παρτίδα σκάκι που ήθελε υπομονή.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρατάχθηκε με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα (Κώτσιρας αντί Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς αντί Χουάνκαρ), απείλησε στο 22′ με τον Παλάσιος μετά από ωραία συνεργασία με τον Μαντσίνι. Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Μοράλες, του οποίου το πλασέ δεν νίκησε τον Μπρινιόλι.

Στο 38ο λεπτό ήρθε το γκολ για το τριφύλλι. Ο Κώτσιρας έβγαλε την μπαλιά πάρε-βάλε στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον Ρέινα και άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ. Αυτό ήταν το γκολ που άλλαξε την εικόνα και τους στόχους των δύο ομάδων στο χορτάρι.

Αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Η Βιγιαρεάλ μπήκε με περισσότερο επιθετικό ρίσκο και ο Παναθηναϊκός βρήκε κενούς χώρους για να απειλήσει. Το έκανε δύο φορές στα πρώτα οκτώ λεπτά, με Ιωαννίδη και Παλάσιος.

Το έκανε λίγο αργότερα και ο Κώτσιρας που βρέθηκε σε θέση… Παλάσιος και με σουτ από κοντά απείλησε τη Βιγιαρεάλ για το 2-0, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 78ο λεπτό, ήταν η ώρα του Σπόραρ, του παίκτη που άλλαξε τον Φώτη Ιωαννίδη στο 69′. Σε πλάγιο άουτ από τα δεξιά ο Σπόραρ υποδέχτηκε τη μπάλα και με ωραίο συρτό πλασέ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σφραγίζοντας μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του τριφυλλιού!

Loading

Read Previous

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ με εγκαύματα στα μάτια 41χρονος

Read Next

Conference League: Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ 3-2 την Ελσίνκι

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular