• 27 Απριλίου, 2024

Μπορούμε να βοηθήσουμε ;; 47χρονη τρίτεκνη μητέρα από το Τυμπάκι ζητά τη βοήθειά μας για σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μπορούμε να βοηθήσουμε ;; 47χρονη τρίτεκνη μητέρα από το Τυμπάκι ζητά τη βοήθειά μας για σοβαρό πρόβλημα υγείας

47χρονη τρίτεκνη μητέρα από το Τυμπάκι ζητά τη βοήθειά μας για σοβαρό πρόβλημα υγείας με ανευρύσματα στον εγκέφαλο

Την βοήθεια του κόσμου για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο έχει έρθει αντιμέτωπη εδώ και ένα περίπου χρόνο, ζητά η 47χρονη Ευαγγελία Χριστάκη του Αντωνίου από το Τυμπάκι.

Η Ευαγγελία που είναι χωρισμένη και μητέρα τριών παιδιών, ανεβαίνει τον Γολγοθά της αντιμετώπισης της ρήξης ανευρύσματος πρόσθιας αναστομωτικής αρτηρίας, αλλά και άλλων δύο ανευρυσμάτων.

Η 47χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε ένα χειρουργείο, που όπως μας είπε η ίδια δεν είχε επιτυχία, ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχουν και άλλα δύο ανευρύσματα τα οποία πρέπει επειγόντως να εγχειριστούν ή να γίνει εμβολισμός.

Η ανεύρεση εξειδικευμένου γιατρού στην Αθήνα για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι μονόδρομος.

Απαιτείται όπως μας είπε είτε εμβολισμός είτε χειρουργική επέμβαση κάτι που σημαίνει σε περίπτωση εμβολισμού περίπου 15.000 και σε περίπτωση επέμβασης 23.000 ευρώ περίπου.

Το κόστος δυστυχώς είμαι πολύ μεγάλο η τρίτεκνη μητέρα δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος και  ζητά όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό να το καταθέσει στους παρακάτω λογαριασμούς για να μπορέσει η ίδια υγιής να επιστρέψει στην αγκαλιά των παιδιών της.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να βοηθήσετε από το υστέρημά σας για να καταφέρει να ζήσει και πάλι όπως πρέπει η συμπολίτισσα μας Ευαγγελία.

Οι λογαριασμοί που μπορούν να γίνονται οικονομικές καταθέσεις για την οικογένεια είναι οι ακόλουθοι

Ακούστε τι μας είπε για την περιπέτεια της

Επισυνάπτεται αναλυτικό το ιστορικό της 47χρονης Ευαγγελίας Χριστάκη το οποίο ή ίδια παραχώρησε στον dream fm επιτρέποντας την δημοσιοποίησή του:

Loading

Read Previous

Οι 12 περίεργες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2023: Το «παιδί βαμπίρ» και το ερωτικό βοήθημα 2.000 ετών

Read Next

Τρομακτικό τροχαίο στις Μοίρες: Αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε 30 μέτρα μετά τη σφοδρή σύγκρουση Βίντεο!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular