Τρεις συλλήψεις γιατί…. Πυροβολούσαν μέρα μεσημέρι στην πόλη του Ρεθύμνου!

Τα τοπικά προϊόντα της Λέσβου είναι γνωστά σε όλους, όμως για την περαιτέρω ανάδειξή τους φροντίζει ο Φορέας Τουρισμού του Μολύβου.
Για πρώτη φορά, εδώ οι άνθρωποι από τη Λέσβο και από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου διοργάνωσαν ένα σεμινάριο φωτογραφίας φαγητού.
Η κ.Μαρία Καπλανέλλη, συνεργάτης του Lesvos Food Fest μίλησε για τη δράση, ενώ και οι συμμετέχοντες σε αυτή μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, για μια εκδήλωση από την οποία πήραν χρήσιμες συμβουλές και έμαθαν καινούρια πράγματα.
«Φτιάξαμε μια πάρα πάρα πολύ όμορφη ομάδα με παραγωγούς, με food μπλόγκερ, φωτογράφους, με εστιάτορες και φωτογραφίζουμε φαγητό.
Βλέπουμε ιδέες και πώς μπορούμε να φτιάξουμε μια ιστορία γύρω από το φαγητό και πώς να την παρουσιάσουμε και να την προβάλουμε προς τα έξω. Ήταν μια πρωτοβουλία του Φορέα Τουρισμού Μολύβου. Είμαστε γύρω στα 25 άτομα και συνέχεια φωτογραφίζουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και φτιάχνουμε τη δική μας ιστορία για το φαγητό», είπε μεταξύ άλλων η κα. Καπλανέλλη.
Ρεπορτάζ: Μυρσίνη Τζινέλλη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος