• 12 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

«Πρωτόγνωρο φαινόμενο στα παγκόσμια χρονικά -Πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά», λέει ο Ευθύμης Λέκκας

Απίστευτο: Τον έψαχνε η Τροχαία για το τροχαίο με την εγκατάλειψη και ο 19χρονος ήταν ήδη στα κρατητήρια

Εθελοντική αιμοδοσία στους Αγίους Δέκα και δράσεις ενημέρωσης μαθητών στο Δήμο Γόρτυνας

Ηράκλειο: Ένας συνάνθρωπός μας χρειάζεται άμεσα αίμα – Μπορείτε να βοηθήσετε;

Τουρκική κορβέτα παρενόχλησε ξανά ερευνητικά πλοία που εκτελούν εργασίες βόρεια της Κρήτης

Μοίρες: 12χρονος με ποδήλατο δέχτηκε επίθεση από σκυλιά

Ηράκλειο: Σταθμευμένο αυτοκίνητο έγινε παρανάλωμα του πυρός

Οι τιμές των αγροτικών προϊόντων στο Δημοπρατήριο του Α.Σ. Τυμπακίου, σήμερα 11 Φεβρουαρίου

Κρήτη: Η αγγελία για πώληση ΙΧ ήταν απάτη – Αμάξι δεν πήρε, έχασε και την προκαταβολή

Στη μνήμη της αείμνηστης Βαγγελιώς Πιλατάκη – Καμάρη η δεντροφύτευση στην Πόμπια

Ουκρανία: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυραυλικά πλήγματα της Ρωσίας στο Κίεβο


Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε πέντε συνοικίες του Κιέβου, όπου κηρύχθηκε συναγερμός για επιδρομή με βαλλιστικούς πύραυλους, στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον έναν άνθρωπο και τραυμάτισαν άλλους τρεις, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο μέσω Telegram.

«Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στη συνοικία Ποντίλσκι», στο κέντρο της πόλης, ανέφερε ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας πως εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε οικόπεδο ιδιωτικής εταιρείας.

Κατόπιν, ο κ. Κλίτσκο διόρθωσε το αρχικό μήνυμα, σημειώνοντας πως ο θάνατος κι ο τραυματισμός άλλου ενός ανθρώπου, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αναφέρθηκαν «στη συνοικία Ομπολόν», και όχι στην Ποντίλσκι, όπως ανέφερε αρχικά.

Πρόσθεσε πως εννιάχρονο κορίτσι τραυματίστηκε στην Ομπολόν και επίσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε πιο ελαφρά τραυματία σε άλλο σημείο στην πρωτεύουσα.

Χωρίς πλέον βεβαιότητα όσον αφορά τη συνέχιση της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας —συνεχίζει να ρέει αυτή που είχε εγκριθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση—, η Ουκρανία βρίσκεται σε δύσκολη θέση τον τελευταίο χρόνο, καθώς ο ρωσικός στρατός προελαύνει αργά αλλά σταθερά στο ανατολικό μέτωπο.

Τους τελευταίους μήνες, το Κίεβο και η Μόσχα πολλαπλασίασαν τις επιδρομές εναντίον ενεργειακών υποδομών στις δυο εμπόλεμες χώρες.

Χθες η Μόσχα υποστήριξε πως κυρίευσε άλλο ένα χωριό στην ουκρανική περιφέρεια Ντονέτσκ —είναι μια από τις τέσσερις που προσάρτησε, κάτι που δεν αναγνωρίζουν το Κίεβο και οι σύμμαχοί του—, το Γιασένοβε, περίπου 10 χιλιόμετρα ανατολικά της περιφέρειας Ντνιπροπετρόφσκ, όπου αναμένεται να επιχειρήσουν προσεχώς ρωσικά στρατεύματα για πρώτη φορά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





Source link

    Read Previous

    «Επειδή ο έρωτας δεν συναντιόταν με τη σεξουαλική μου ζωή, ερωτευόμουν τους φίλους μου, τους ζήλευα, γινόμουν κτητικός»

    Read Next

    Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό: Άρπαξε κοσμήματα αξίας 8.000 ευρώ – Συνελήφθη και ο σύζυγός της

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular