Breaking News :

Ενέδρα θανάτου με τραυματία σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας – πως συνέβη, τι εξετάζουν οι Aρχές

Δρακόντεια τα μέτρα του Τ.Ο.Ε.Β Α ΖΩΝΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ για τη λειψυδρία

Eurovision 2024: Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη πρόβα – Δείτε βίντεο

Δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: Εννέα κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί – Ένας 22χρονος στους ηθικούς αυτουργούς

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από Πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο

Θλίψη στο Ηράκλειο για τον χαμό της Νεκταρίας – Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρουν τα επίπεδα σανδάλια και τι πρέπει να προσέχετε με τις γυναικείες γόβες.

Θρήνος για την χαμογελαστή Έφη που “έφυγε”

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων στα παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Σύγκρουση ΙΧ οχήματος με πατίνι – Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι

Πώς να κλείσετε μία ιδιωτική κρουαζιέρα με το δικό σας σκάφος στη Σαντορίνη

Πώς να κλείσετε μία ιδιωτική κρουαζιέρα με το δικό σας σκάφος στη Σαντορίνη

Όταν σκεφτόμαστε ένα ταξίδι στο Αιγαίο, στο μυαλό μας έχουμε δύο με τρία νησιά που να είναι τα πιο γνωστά και προτιμούνται από όλους τους τουρίστες. Η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Πάρος προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αλλά η βασίλισσα των νησιών μπορεί να θεωρήσει κάνεις ότι είναι η Σαντορίνη, και βέβαια αυτό οφείλεται στο ηφαιστειογενές της τοπίο και στους  καταπληκτικούς κολπίσκους που διαθέτει, και που κανείς μπορεί να γευτεί είτε οδικώς είτε γυρνώντας γύρω από την καλντέρα με ένα ενοικιαζόμενο σκάφος. Δεν είναι κάτι δύσκολο, μπορείτε να ψάξετε για υπηρεσίες Santorini Boat Rental https://santoriniboatrental.gr/ το internet και να δείτε τις τιμές και τα διάφορα σκάφη που είναι διαθέσιμα και που μπορούν να εξυπηρετήσουν όλα τα γούστα των επισκεπτών. Είτε πρόκειται να πάτε μαζί με την ή τον αγαπημένο σας ένα ρομαντικό ταξίδι, είτε να γιορτάσετε μια εξέχουσα στιγμή της οικογένειάς σας, σίγουρα η ιδέα να νοικιάσετε δικό σας σκάφος, θα σας αφήσει στην μνήμη μοναδικές στιγμές για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας.

Τι θα πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε κράτηση.

Όταν πατήσετε το πόδι σας στο νησί, φροντίστε να πάρετε προσφορές από διάφορα γραφεία με υπηρεσίες Santorini Boat Rental και δείτε τι προσφέρουν η κάθε μία. Πολλές εταιρείες ενοικίασης σκαφών σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε τον δικό σας οδηγό, αν δεν έχετε δίπλωμα ιστιοπλοΐας, όπως και τον δικό σας μάγειρα που μπορεί να αναλάβει την προετοιμασία του φαγητού σας οπότε εσείς θελήσετε.

Αν λατρεύετε τις καταδύσεις, μπορείτε να νοικιάσετε ειδικό εξοπλισμό με τον οποίο θα μπορέσετε να ψαρέψετε ελευθέρα χωρίς να χρειάζεται συγκεκριμένη άδεια. Υπάρχουν μέρη που επιτρέπεται η ελεύθερη κατάδυση και το ψάρεμα από τουρίστες.. Μπορείτε, μετά από μια καλή ψαριά, να απολαύσετε τους θαλασσινούς μεζέδες στο πιάτο σας, μαζί με τοπικές λιχουδιές από το νησί, όπως λιαστές ντομάτες,  φάβα και τοπικό εκλεκτό κρασί όπως είναι το Ασύρτικο.

Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και στον χρόνο που εσείς θα επιλέξετε. Μια κρουαζιέρα γύρω από την Σαντορίνη με το δικό σας σκάφος, σας επιτρέπει να προσεγγίσετε κολπίσκους και παράλιες που δεν μπορεί να προσεγγίσει κάποιος διαφορετικά, ούτε ακόμα και με τα πόδια. Η βόλτα με το σκάφος θα ξεδιπλώσει μπροστά σας όλες τις ομορφιές του νησιού και θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθείτε και τη Θηρασιά που είναι ένα κοντινό νησάκι, όπως και την Παλιά και Νέα Καμένη που βρίσκεται κοντά. Εκεί θα μπορέσετε να κάνετε μπάνιο στα θερμά νεύρα που πηγάζουν από τα έγκατα του ηφαιστείου και που είναι ιαματικά.

Το απόγευμα, γυρίζοντας πίσω στην βάση σας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα,  από τα πιο όμορφα και ξακουστά στον κόσμο, παρέα με ένα τοπικό απεριτίφ που ακούει στο όνομα Visanto και είναι ό,τι καλύτερο για να κλείσετε την βόλτα σας.

Πριν επιβιβαστείτε στο σκάφος, θα ρωτήσετε για όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις υποχρεώσεις που έχετε ως πελάτης. Εμπιστευτείτε τον οδηγό για τα μέρη που μπορείτε να πάτε, επειδή αυτός γνωρίζει καλά τους κινδύνους της θάλασσας και τι είναι ή όχι προσβάσιμο.

Loading

    Read Previous

    Πως να φτιάξεις το φαρμακείο του σπιτιού σου!

    Read Next

    Άνοιξε η πλατφόρμα του επιδόματος μητρότητας για ελεύθερες επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular