• 27 Φεβρουαρίου, 2025
Vinkmag ad

Τάσος Ιορδανίδης: Τo spoiler που έδωσε για τη Γη της Ελιάς

Vinkmag ad



Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο «Μάνος Βρεττάκος» από τη Γη της ελιάς, ήταν καλεσμένος το Σάββατο στο «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega. Ο ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής της ΕΡΤ, μίλησε για τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου όπου πρωταγωνιστεί.

«Έχουμε διαμορφώσει μια πολύ ωραία παρέα. Τέταρτη χρονιά φέτος, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αγάπη του κόσμου. Βγήκαν καινούργιες σειρές αλλά η Ελιά είναι κραταιά. Είναι σταθερή με φανατικό κοινό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ» εξήγησε.

Φέτος ο Τάσος Ιορδανίδης στην παρουσίαση στην ΕΡΤ, θέατρο με τη Θάλεια Ματίκα, πρωταγωνιστής της Ελιάς, πώς τα προλαβαίνει όλα;

Για τα γυρίσματα που φέτος γίνονται και στην Αθήνα και τις εξελίξεις σε σχέση με τον ρόλο του, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Κατά κύριο λόγο φέτος είμαι στην Αθήνα για γυρίσματα, στην Κύπρο έχω πάει δύο φορές. Κάποιοι ηθοποιοί είπαμε ότι υπάρχει κόπωση από το πήγαινε έλα και τα παιδιά ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου, ο Κούλλης Νικολάου είπαν ότι θα μεταφέρουν κάποια γυρίσματα στην Αθήνα. Πάντα υπάρχουν εξελίξεις στη Γη της Ελιάς, για αυτό όπως λέω χαριτολογώντας έχουν καεί φαγητά…».

Όσο για το spoiler; Ο ηθοποιός είπε: «Είμαστε προ των πυλών του δικαστηρίου. Θα γίνει ένα δικαστήριο, ο Μάνος κόντρα στην Αντιγόνη, δεν είναι ζευγάρι, είναι αδέλφια αλλά είναι λίγο σαν Κράμερ εναντίον Κράμερ. Διεκδικούν τη μικρή Αγγελική, όλο αυτό θα φέρει μεγάλο συναισθηματικό φορτίο και στη Μαρίνα και στον Μάνο. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα σας κρατήσω σε σασπένς».

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε επίσης: Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω κάνει πολλά λάθη και φαντάζομαι πως θα ξανακάνω…»


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Source link

    Read Previous

    Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συνεχείς έλεγχοι στην αγορά από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης

    Read Next

    Κλειστό το Allou Fun Park – Λειτουργούσε ενώ είχε λήξει η άδειά του

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular