• 27 Απριλίου, 2024

Το καζάνι στο Στείρωνα, η μάζωξη και το «Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο» του Γωνιανάκη στον Αυγενάκη Video

Το καζάνι στο Στείρωνα, η μάζωξη και το «Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο» του Γωνιανάκη στον Αυγενάκη Video

Το “παρών” έδωσαν πολιτικοί, παράγοντες κι εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικότητας – Δείτε το βίντεο
Κόσμος και ντουνιάς μαζεύτηκε χθες το βράδυ στο ρακοκάζανο του Κόρσαβα στο Στείρωνα, στην ετήσια εκδήλωση του επιχειρηματία, Μάνθου Πουλινάκη, που είχε διακομματική εκπροσώπηση και αρκετό πολιτικό παρασκήνιο!

Το “παρών” έδωσαν πολιτικοί, παράγοντες κι εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά την παράσταση έκλεψε ένας ιδιότυπος διάλογος ανάμεσα στο λυράρη Νίκο Γωνιανάκη που διασκέδαζε τους θαμώνες στην εκδήλωση και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη.

Είθισται, λοιπόν, όταν ξεκινά να διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους ο Κρουσανιώτης λυράρης, να ανοίγει το γλέντι του με τον… ύμνο του ΠΑΣΟΚ!

Γνωστός για τα “πράσινα” αισθήματα του, ο εκφραστικός Νίκος δεν αλλάζει συνήθειες κι ο Θεός ο ίδιος να βρίσκεται σε εκδήλωση του.

Έτσι και χθες το βράδυ, ξεκίνησε το γλέντι με τον “μεθυσμένο” ήλιο του ΠΑΣΟΚ κι εκείνη την ώρα μπήκε στο ρακοκάζανο ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης.

Μόλις τον είδε ο Γωνιανάκης… ανέβασε τα ντεσιμπέλ. Βλέποντας τον υπουργό και με διάθεση να τον πειράξει, του είπε από το μικρόφωνο “Δημοκρατία υπουργέ μου”, για να του απαντήσει με νόημα ο Αυγενάκης “Νέα Δημοκρατία, Νίκο”!

Επέμεινε, πάντως, ο Γωνιανάκης και ξαναφώναξε στον Υπουργό “Δημοκρατία” και βέβαια ο ιδιότυπος διάλογος έληξε εκεί με το διακμματικό γλέντι και τις οινοποσίες να συνεχίζονται ως αργά.

 

 

 

 

 

Πηγή: cretalive

Loading

Read Previous

1ο South Santa Run την παραμονή των Χριστουγέννων στο Τυμπάκι

Read Next

Οι 12 περίεργες αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2023: Το «παιδί βαμπίρ» και το ερωτικό βοήθημα 2.000 ετών

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular