• 27 Απριλίου, 2024

Τράπεζα Πειραιώς: Προχωρά σε λουκέτο στο κερδοφόρο κατάστημα του Τυμπακιου

Τράπεζα Πειραιώς: Προχωρά σε λουκέτο στο κερδοφόρο κατάστημα του Τυμπακιου

Συνεχίζει την πολιτική κλεισίματος καταστημάτων η Τράπεζα Πειραιώς, αφήνοντας δήμους και περιοχές της χώρας χωρίς υποκαταστήματα, ενώ την ίδια στιγμή «σπέρνει» την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια στους υπαλλήλους του ομίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και σύμφωνα με πινακίδες που έχουν αναρτήσει εντός του καταστήματος του Τυμπακίου η Διοίκηση της Τράπεζας ετοιμάζεται να κλείσει το κερδοφόρο κατάστημα του Τυμπακίου στις 17 Οκτωβρίου.

Την ώρα λοιπόν που η Τράπεζα Πειραιώς αναμένεται να ανακοινώσει κέρδη ρεκόρ, απόρροια και των αυξημένων (ληστρικών) επιτοκίων των τελευταίων μηνών, ετοιμάζεται ταυτόχρονα να αφήσει χιλιάδες πελάτες της χωρίς κατάστημα τον πρώην δήμο Τυμπακίου και τους όμορους δήμους Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου που εξυπηρετούντο από το κατάστημα του Τυμπακίου.

Παρότι  το κατάστημα του Τυμπακίου έχει πιάσει όλους τους στόχους που είχε θέσει η διεύθυνση αυτή προχωράει στο κλείσιμο του .

Ενδεικτικό της κατάστασης που δημιουργείται είναι ότι ο πληθυσμός και οι πελάτες της περιοχής θα αναγκάζονται να μετακινούνται αθροιστικά 40 χιλιόμετρα… για να έρθουν σε επικοινωνία με το αμέσως κοντινότερο κατάστημα της Τράπεζας στις Μοίρες

Την ίδια στιγμή εξωθεί τους καταναλωτές στις ψηφιακές συναλλαγές από τις οποίες στοχεύει να αποκομίσει ακόμα μεγαλύτερα έσοδα επιβάλλοντας – όπως όλες οι συστημικές τράπεζες – υπέρογκες χρεώσεις.

Loading

Read Previous

Conference League: Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ 3-2 την Ελσίνκι

Read Next

Βόλος: Αυτός είναι ο Αλβανός που κρατούσε φυλακισμένη και βασάνιζε την 22χρονη σύζυγό του

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular