• 27 Απριλίου, 2024

Τραγικές εικόνες: Στα Δικαστήρια Ηρακλείου ανεβοκατεβάζουν τους ΑμεΑ με τα χέρια λόγω έλλειψης συντήρησης ειδικού μηχανήματος

Τραγικές εικόνες: Στα Δικαστήρια Ηρακλείου ανεβοκατεβάζουν τους ΑμεΑ με τα χέρια λόγω έλλειψης συντήρησης ειδικού μηχανήματος

Τραγικές εικόνες: Στα Δικαστήρια ανεβοκατεβάζουν τους ΑμεΑ με τα χέρια λόγω έλλειψης συντήρησης ειδικού μηχανήματος
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ηρακλείου όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης για υπόθεση του Συλλόγου.


Ο Μανώλης χρειάστηκε να μεταφερθεί στα χέρια από παριστάμενους για να φτάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου αλλά και να αποχωρήσει, μιας και δεν λειτουργούσε το ειδικό μηχάνημα που έχει τοποθετηθεί για να εξυπηρετούνται και να ανεβοκατεβαίνουν οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα.
Λογικά βέβαια εικόνες σαν αυτές του βίντεο επαναλαμβάνονται καθημερινά με ανθρώπους με κινητικά προβλήματα που εν έτη 2023, χρειάζεται να μεταφερθούν κυριολεκτικά στα χέρια.
Το πιο τραγικό είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν λειτουργεί γιατί θέλει συντήρηση και αναμένονται οι διαδικασίες για να γίνουν οι εργασίες που ενδεχομένως να μην κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ….

[/video]

 

Loading

Read Previous

Η παραλία: Τα Μάταλα κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών

Read Next

Γιατί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ζήτησε την παραίτηση του ΔΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular