Άγρια συμπλοκή μεταξύ 15 Πακιστανών και ενός Τυμπακιανου σημειώθηκε σήμερα βράδυ στο κέντρο του  Τυμπακίου, για αρκετή ώρα η  περιοχή του Τυμπακίου θύμιζε πεδίο μάχης, με τους εξαγριωμένους πολίτες και τους μετανάστες να δίνουν μάχη σώμα με σώμα!

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ όταν μια παρέα νεαρών Πακιστανών κυνηγούσαν  με στειλιάρια, σιδερόβεργες, σχοινιά με κόμπους και σωλήνες ένα νεαρό Τυμπακιανό  σε όλο το τετράγωνό του κέντρου του Τυμπακίου.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και σε λίγα λεπτά ο πολυσύχναστος αυτός δρόμος του Τυμπακίου μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη.

Μάλιστα, οι Πακιστανοί πετούσαν στο νεαρό ότι έβρισκαν μπροστά τους καρέκλες από τα καταστήματα της πλατεία που είχαν κλείσει και ο κόσμος αποχωρούσε , ενώ κάποιοι είχαν στα χέρια τους λοστούς.

Όμως, όπως αποδείχθηκε η συμπλοκή είχε και συνέχεια καθώς σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων οι Πακιστανοί σε κατάσταση αμόκ  προκαλούσαν  φθορές σε αυτοκίνητα και χτυπούσαν τζαμαρίες των καταστημάτων.

Αν δεν έμπαιναν στη μέση  οι  μαγαζάτορες και τα γκαρσόνια από τα μαγαζιά της πλατείας τώρα ίσως να θρηνούσαμε ακόμα και νεκρό…

Ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι ενώ άμεσα κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία,  αλλά το περιπολικό άργησε πολύ φτάνει  στην περιοχή.

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και αν η αστυνομία δεν λάβει τα μέτρα της φοβάμαι ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε χειρότερα, σε όλους τους αρμόδιους κάντε κάτι πριν είναι αργά

Loading