Η παραλία του Αφραθιά είναι μια παρθένα παραλία δίπλα από την παραλία του κόκκινου πύργου στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού….τις χωρίζουν τα συρματοπλέγματα του αεροδρομίου.

Η Ελένη Φουρέιρα την έχει ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια και σε κάθε ευκαιρία νοικιάζει ένα όμορφο σπίτι στον Αφραθιά και περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς .

Τον ήλιο και τη θάλασσα στην όμορφη Κρήτη μαζί με τους φίλους της απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Ελένη Φουρέιρα. Η διάσημη τραγουδίστρια που κάνει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Temperatura» το οποίο αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό hit, βρίσκεται στην όμορφη Κρήτη και κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση.

1

Η σέξι Ελένη Φουρέιρα που λατρεύει τα ταξίδια, περνά το φετινό καλοκαίρι εντός των συνόρων της χώρας, λόγω του κορονοϊού και είναι στα καλύτερά της. Η ίδια, μάλιστα, βρήκε αυτές τις μέρες την ευκαιρία να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να χαλαρώσει σε ερημικές παραλίες.

 

Ως λάτρης βέβαια, των social media, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της. Έτσι, η ωραία Ελένη μας έδωσε μια γεύση από τις ομορφιές του νησιού και εξομολογήθηκε πως περνά… μαγικά!

1

1

1

 

 

 

 

Loading