15χρονος στο Ηράκλειο πήγε να πηδήξει από τα κάγκελα του σχολείου και του κάρφωσε σίδερο
ekav new1

Ατύχημα σε σχολείο – Σφηνώθηκε στα κάγκελα και του κάρφωσε σίδερο
Ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι σε σχολείου του Ηρακλείου, επι της οδού, Δουκός Μποφόρ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία ένας 15χρονος, πήγε να πηδήξει από τον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, που γειτνιάζουν με την παλιά εμπορική και να βρεθεί πιθανότατα εντός του 6ου γυμνασίου, αλλά η προσπάθεια του απέτυχε, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στα κάγκελα.

Ενώ εκτός του ότι εγκλωβίστηκε, τραυματίστηκε και σοβαρά.
Στο σημείο τάχιστα η ΕΜΑΚ , όχημα της πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου, με τον απεγκλωβισμό του νεαρού ατόμου, να δοθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αποδείχτηκε πάντως, επρόκειτο για δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού, με τους διασώστες να κόβουν κάγκελα για να «ξεμπλοκάρουν» τον τραυματία.
Τελικά κατάφεραν πολύ γρήγορα να απεγκλωβίσουν το νεαρό άτομο, με καρφωμένο όμως το μέρος από τα κάγκελα στο σώμα του και μάλιστα μεταξύ οπίσθιου μηρού και εμπρόσθιας κοιλιακής χώρας.
Μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείου, με τη συνοδεία γιατρού και έχοντας ήδη ενημερωθεί τα ΤΕΠ και το χειρουργικό για την άμεση παραλαβή του και την εισαγωγή του, πιθανότατα, στο χειρουργικό.
Επίσης άλλα στοιχεία αναφέρουν ότι ο ίδιος επιχείρησε να κάνει το άλμα, παρέα και με άλλα άτομα τα οποία και δεν τραυματίστηκαν.

 

 

neakriti.gr