Η Μητέρα Που Όλοι Νομίζουν Πως Είναι Η… Κοπέλα Του Γιου Της (Photos)
10305421_10152435998752139_5656377065851196599_n
Η Shimmi Munshi ενσαρκώνει την φαντασίωση κάθε γυναίκες… Να μην φαίνεται δηλαδή η ηλικία πάνω της, καθώς αν και 41 ετών, όλοι όταν την δουν για πρώτη φορά θεωρούν πως είναι 20 ετών.
Μάλιστα, οι περισσότεροι όταν την δουν μαζί με τον γιο της, νομίζουν οτι είναι η κοπέλα του και όχι η μητέρα του, με αποτέλεσμα να μένουν με ανοιχτό το… στόμα, όταν μαθαίνουν την ιδιότητά της.
Φωτογραφία της Shimmi Munshi.
Πως το κατάφερε αυτό; Ούτε η ίδια γνωρίζει, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της…
Φωτογραφία της Shimmi Munshi.
«Έξω από το σχολείο, όλες οι μητέρες με ρωτούσαν αν έχω κάνει πλαστική ή αν έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε κρέμες περιποίησης.
Όλες θέλουν να μάθουν το μυστικό μου, μόνο που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε εγχείρηση έχω κάνει, ούτε χαλάω πολλά χρήματα για καλλυντικά.
Φωτογραφία της Shimmi Munshi.
Σίγουρα όμως προσέχω τον εαυτό μου. Πίνω πράσινο τσάι, δεν καπνίζω, δεν πίνω πολύ αλκοόλ και παω γυμναστήριο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι είμαι κολλημένη με αυτό.
Σπάνια κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.
Φωτογραφία της Shimmi Munshi.
Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλο αυτό γίνεται εκνευριστικό. Συνέχεια που ζητάνε ταυτότητα για να αγοράσω αλκοόλ, ενώ αρκετές φορές αρνούνται να μου σερβίρουν, καθώς θεωρούν οτι η ταυτότητά μου είναι ψεύτικη.
Όταν είχαμε πάει στην Πολωνία ένα ταξίδι και είχαμε κλείσει μία εκδρομή, ο ξεναγός επέμενε οτι είμαστε ζευγάρι και ο γιος μου ένιωθε τόσο ντροπιασμένος».
Shimmi Munshi, 41, from Bolton is so youthful she's often mistaken for her 20-year-old son Ameen's girlfriend of sister 

 

 

 

 

 

mati-grnews.blogspot.gr