• 10 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Καπνοί και φλόγες σε εγκαταστάσεις επιχείρισης στο Δέλτα του Κόκκινου Πύργου κινητοποίησαν την πυροσβεστική (Φωτο – Βίντεο)

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε Μεσαρά και Ηράκλειο – 17 προσαγωγές

Λ. Αυγενάκης: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω – Το Ηράκλειο αξίζει τις αθλητικές υποδομές που του ανήκουν»

Δήμος Γόρτυνας: Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ελαστικών, λαμπτήρων και μελανιών εκτυπωτών

Ευλογιά προβάτων: Σήμερα η σφαγή των 120 ζώων μετά το νέο κρούσμα στο Ηράκλειο

«Άγγελε, δεν είσαι μόνος σου» – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 3χρονου (Φωτο – Βίντεο)

Μοίρες: Τα κεραμίδια έπεσαν «βροχή» στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου (Φωτο)

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού από έξι συνομήλικούς του 15χρονος

Είστε έτοιμοι για το πιο μεγάλο καρναβαλικό πάρτι; Σε ρυθμούς προετοιμασίας για το Καρναβάλι Δήμου Φαιστού στο Τυμπάκι

Τυμπάκι: Μνήμη εκτελεσθέντων κατά τη περίοδό της Γερμανικής κατοχής (1941-1944)

Τους κέρασαν στο γάμο…. λουκούμια με κοκαϊνη

louk

 

 

 

 

 

 

 

Κωμικοτραγικά περιστατικά συνέβησαν στο γάμο
-Το μοιραίο λάθος συμμορίας Ρουμάνων εμπόρων ναρκωτικών


-Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε χωριό της επαρχίας Πάφου
-Όσοι έφαγαν λουκούμια είχαν… περίεργη συμπεριφορά
-Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης όπου έλαβε χώρα το γαμήλιο γλέντι

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες μια συμμορία Ρουμάνων που διακινούσε ναρκωτικά προσπάθησε να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης τύπου Τr011 που θεωρείται από τις πλέον καλύτερες και καθαρότερες ποιότητες στον κόσμο, πασπαλίζοντας την σε λουκούμια ώστε να φαίνεται σαν ζάχαρη άχνη.

Ένα από τα μέλη της συμμορίας που εργαζόταν σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής τοποθέτησε την κοκαΐνη στα λουκούμια. Και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα ευτράπελα καθώς το ζευγάρι αφού ειδοποιήθηκε ότι τα κεραστικά ήταν έτοιμα από το ζαχαροπλαστείο που τα είχε παραγγέλλει έστειλε συγγενικό του πρόσωπο για να τα παραλάβει και να τα παραδώσει στο χώρο διασκέδασης .

Το μέλος της συμμορίας έκανε λάθος και έστειλε τα λουκούμια με την ένδειξη “Turkish delights ultra pleasure” με την κοκαΐνη στο κέντρο διασκέδασης τα οποία κατέληξαν στα πιάτα των συγγενών των νιόπαντρων!

Συγκεκριμένα αφού οι καλεσμένοι κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες σούβλας και μακαρόνια του φούρνου συνοδεύοντας τα με ουίσκυ, μπύρες και ζιβανία και καθώς το κέφι έφτασε στο τσακίρ κάποιοι άνοιξαν το κεραστικά για να “γλυκάνουν το δόντι τους” To αποτέλεσμα ήταν απροσδόκητο αφού την στιγμή που η ορχήστρα έπαιζε το γνωστό άσμα “Κάτι θα ήπιε κι ο θεός” έγινε το αδιαχώρητο, συγγενείς και φίλοι γέμισαν την πιστά και διασκέδαζαν μέχρι πρωίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομικής δύναμης για να διαλύσει το γλέντι τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από σπίτια που γειτνιάζουν με το υποστατικό.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι παριστάμενοι στον γάμο αφού έφαγαν τα λουκούμια άρχισαν να συμπεριφέρονται το λιγότερο… παράξενα κάτι που κίνησε την περιέργεια του ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης

Ο κύριος Πόλυς Πρίκκης ιδιοκτήτης του υποστατικού δήλωσε “45 χρόνια κάνω γάμους σε ολόκληρη την Κύπρο δεν είδα ποτέ τόση διασκέδαση, μέχρι και η προγιαγιά της νύμφης 93 χρονών χόρεψε ζεϊμπέκικο παραγγελιά”

“Ένοιωσα 18 xρονών” είπε ο Τάκης Ασπρής 72 χρόνων απο την Ασπρογιά της Πάφου, καφετζής το επάγγελμα “έτσι λουκκούμι εν εξαναέφαα” συμπλήρωσε

 

Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές που βίωσε ο ουλαμός πρόληψης εγκλημάτων της Αστυνομίας με τον Λοχία Παύλο Εξοβάρη να δηλώνει “οι καλεσμένοι ήταν ασταμάτητοι” “χόρευαν ακόμα κι όταν η ορχήστρα είχε σταματήσει να παίζει”

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έφοδο στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αποκαλύφθηκε στο σχέδιο της συμμορίας.

Τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν και το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι βρέθηκαν στο συγκεκριμένο γάμο θα τον θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

 

 

radioastra.tv

    Read Previous

    Τατσόπουλος για Κατρούγκαλο: «Γ@μησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο»

    Read Next

    Γιατί οι τράπεζες δεν δέχονται πρόωρη εξόφληση δανείων;

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular