Άφωνος ο πατέρας όταν είδε την αρραβωνιασμένη κόρη του με…
paranomo zevgari

Η πανούργα δεσποινίδα, έβαλε τον αρραβωνιαστικό της για ύπνο, «έχτισε» το άλλοθί της και είπε να… ξεδώσει με τον παράνομο δεσμό της, λίγους μήνες πριν το γάμο.

Για κακή της τύχη, όμως, στο σημείο βρέθηκε ο πατέρας της, ο οποίος έκανε τσακωτή την κόρη του καβάλα στον παράνομο εραστή της. Όλα αυτά έγιναν στην Πάτρα. Το «λάθος» του πατέρα της να κοιτάξει μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και αυτό που σε δευτερόλεπτα μετέτρεψε το Ι.Χ. της ακολασίας σε «πύραυλο»!

Ο μεσήλικας άντρας άρχισε να φωνάζει μέσα στη μέση του δρόμου και να απειλεί Θεούς και δαίμονες, με την κόρη του να βγαίνει μόλις τον αναγνώρισε έντρομη έξω για να τον ηρεμήσει, αλλά αντί για ηρεμία συνάντησε… άγριο ξυλοδαρμό.

Η κοπέλα το μόνο που πρόλαβε να πει ήταν πως είχε αποφασίσει να χαλάσει τον αρραβώνα της μήπως και σώσει τα προσχήματα, αλλά ο πατέρας της δεν άκουγε τίποτα. Η συνέχεια δόθηκε στο σπίτι όπου πρόλαβε να επιστρέψει πριν από αυτόν και να ενημερώσει όπως ήθελε τη μητέρα της η οποία μόλις ο άντρας της γύρισε σπίτι προσπάθησε να τον «συνετίσει».

Έκανε όμως και αυτή το λάθος να του ρίξει ευθύνες για τον τρόπο που αντέδρασε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές, με τον άντρα της να τα κάνει γυαλιά – καρφιά, ενώ πάνω στον καβγά άρχισε να πετάει πράγματα στο δρόμο και να ζητά από μάνα και κόρη να φύγουν από το σπίτι.

 

 

 

contraseolous.gr