Τι «έσωσε» τη 16χρονη που έπεσε από τη γέφυρα;
gefyra_galata

Μια άγνωστη πτυχή του δραματικού περιστατικού με τη 16χρονη μαθήτρια Λυκείου από τα Χανιά, η οποία το μεσημέρι, έπεσε από γέφυρα επί της εθνικής οδού, ήρθε στο προσκήνιο. Υπενθυμίζεται ότι το ανήλικο κορίτσι έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, από τη γέφυρα στο κόμβο του Γαλατά, επί της εθνικής οδού, στα Χανιά.

Το ευτύχημα είναι ότι η μαθήτρια έπεσε πάνω σε θάμνους και όχι στο οδόστρωμα, γεγονός που – όπως φαίνεται – «έσωσε» τη νεαρή κοπέλα από τα χειρότερα.
Νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, ενώ νοσηλεύεται σε σχετικά καλή κατάσταση στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Ζουρίδης: «αφού διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι φέρει κατάγματα στα πόδια, τον αυχένα και τη λεκάνη, με την εισαγωγή της στα ΤΕΠ του νοσοκομείου Χανίων, υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις, για να ελεγχθεί πλήρως η κλινική της εικόνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το νεαρό κορίτσι, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της, μόλις το προσέγγισαν κάτω από την γέφυρα, άφησε να εννοηθεί ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, χωρίς όμως να γίνουν γνωστοί οι λόγοι.

Πάντως τα ακριβή αίτια της πτώσης διερευνώνται, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη υπό τι συνθήκες σημειώθηκε η πτώση.

 

 

 

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη, Βίκυ Παπαδογιαννάκη

 

neakriti.gr