Αυτή η28χρονη Απέκτησε Το Μεγαλύτερο Στήθoς Στην Ευρώπη Τώρα Έχει Και Τα Πλουσιότερα Οπίσθια (pics video)
martina

Η πρώην αεροσυνοδός έχοντας ως πρότυπο την Πάμελα Άντερσον και την Κέιτι Πράις ξεκίνησε τις πλαστικές το 2012 φιλοδοξώντας πως κάποια μέρα θα τους μοιάσει.

Η Martina Big είναι 28 χρονών αεροσυνοδός από την Γερμανία και έπειτα από αρκετές πλαστικές έφτασε να έχει το μεγαλύτερο στήθoς στην Ευρώπη, όπως υποστηρίζει η ίδια.
Η νεαρή κοπέλα αύξησε το στήθoς τόσο πολύ βάζοντας σάκους στο εσωτερικό των μαστών της, τους οποίους αυξάνει συνεχώς κάνοντας ενέσεις με αλατούχο διάλυμα.
Και αφού μεγάλωσε όσο δεν πάει το στήθος της, σειρά τώρα έχουν τα οπίσθια, καθώς η Martina βρίσκεται στις ΗΠΑ προκειμένου να επισκεφθεί πλαστικούς χειρουργούς.
«Έχω το μεγαλύτερο στήθoς στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να αυξήσω και τα οπίσθιά μου για να έχει το σώμα μου αρμονία», είπε μιλώντας στο ριάλιτι Botched του «Ε!».

Πριν από μερικά χρόνια είχε κάνει λιποαναρρόφηση στους γλουτούς της για να τους μειώσει, αλλά τώρα παραδέχεται ότι αυτή η κίνησή της ήταν λάθος.
Για να βρει το σωστό μέγεθος oπισθίων, που θα ταιριάζει στο σώμα της, έβαλε ενθέματα γεμάτα νερό κάτω από το κολάν της, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail.

Η πρώην αεροσυνοδός έχοντας ως πρότυπο την Πάμελα Άντερσον και την Κέιτι Πράιςξεκίνησε τις πλαστικές το 2012 φιλοδοξώντας πως κάποια μέρα θα τους μοιάσει.
Στην αρχή ξεκίνησε με τα χείλη της, πολύ γρήγορα όμως εθίστηκε με αποτέλεσμα να πειράζει όχι μόνο το πρόσωπό της, αλλά και το σώμα της.

Στην προσπάθειά της αυτή είχε την ενθάρυνση ενός φίλου της, πρώην πιλότου που την έπεισε να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Κάθε γυναίκα θα πρέπει να νιώθει άνετα με το σώμα της, αλλά να μην φτάνει στα άκρα.

Και η συγκεκριμένη κοπέλα ίσως το παράκανε λίγο…έως πολύ!

 

 

 

 

 

mati-grnews.blogspot.gr