Αυτή είναι η γυναίκα με το πιο όμορφο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο – Σόκαρε πριν από τρία χρόνια σε διαγωνισμό ομορφιάς [video]
omorfi

Ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι πέρασε μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να ζωγραφίσει το τέλειο γυναικείο πρόσωπο….
Επιστήμονες και μαθηματικοί προβληματίζονται εδώ και αιώνες για να προσδιορίσουν τις ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπο μιας γυναίκας.

Πλαστικοί χειρουργοί έχουν βγάλει ολόκληρες περιουσίες για να κάνουν τις πελάτισσές τους τέλειες.
Ομως, η 21χρονη Φλοράνς Κολγκέιτ γεννήθηκε με το τέλειο πρόσωπο.

Το πρόσωπό της έχει τις ιδανικές αναλογίες, στο σχήμα ματιών, την απόσταση ανάμεσά τους, το στόμα, το μέτωπο και το πηγούνι. Δηλαδή έχει άψογες αναλογίες.

Οι γυναίκες θα πλήρωναν για να αποκτήσουν το πρόσωπό της

Η Φλοράνς Κολγκέιτ έχει την ομορφιά που πολλές γυναίκες θα πλήρωναν μια περιουσία για να αποκτήσουν. Την ομορφιά που καλλιτέχνες, επιστήμονες και μαθηματικοί αγωνίζονται εδώ και αιώνες να για κατανοήσουν. Η 21χρονη έχει ένα απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο, με μεγάλα μάτια, σαρκώδη χείλη και έντονα ζυγωματικά.

Κατάγεται από μια βρετανική παραθαλάσσια πόλη, σπούδασε στο Ντόβερ Grammar School και εργάστηκε μια θέση εργασίας στο Middle Street Fish Bar.

 

Το 2012, κέρδισε έναν διαγωνισμό φυσικής ομορφιάς της εταιρείας Lorraine Cosmetics. Και ξαφνικά έγινε διάσημη παγκοσμίως αφού δεν είχε απλά ένα όμορφο πρόσωπο αλλά αυτό που η επιστήμη θεωρεί το τέλειο πρόσωπο.

Αυτή είναι η γυναίκα με το πιο όμορφο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο – Σόκαρε πριν από τρία χρόνια σε διαγωνισμό ομορφιάς <div class= “

 

Οι αναλογίες

Οι ερευνητές που μελετούν την ελκυστικότητα λένε ότι σε ένα τέλειο γυναικείο πρόσωπο, η απόσταση μεταξύ των ματιών είναι το 46% της απόστασης από το ένα αφτί μέχρι το άλλο. Στο πρόσωπο της Φλοράνς η απόσταση αυτή είναι 44%, αγγίζοντας το τέλειο.

Παράλληλα, η ιδανική απόσταση μεταξύ των ματιών και στόματος θα πρέπει να είναι το ένα τρίτο του μήκους του προσώπου. Της Φλωράνς είναι 32,8%.