Απίστευτο! Ξενοδόχος στα Μάταλα ζητά 2000 ευρώ για το Σ/Κ του Φεστιβάλ για δείτε
matala

Στην καθόλου δελεαστική τιμή των 1570 ευρώ (ω,ναι) δίνει ξενοδοχείο τριών αστέρων το τρίκλινο στα Μάταλα, για το Σαββατοκύριακο 19, 20 Ιουνίου που συμπίπτει (καθόλου τυχαία) με το φεστιβάλ στην περιοχή.

Φυσικά, για το επόμενο Σαββατοκύριακο, η τιμή επανέρχεται… στα 68 ευρώ, εκεί που λίγο-πολύ δηλαδή κυμαίνεται πάντα. Ενώ, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, το τετράκλινο είναι στα… 1.990 ευρώ!

matala-572x330

 

 

 

 

 

 

 

 

Την -τουλάχιστον ακραία- τιμολογιακή πολιτική του ξενοδοχείου, μας κατήγγειλε ενδιαφερόμενη από τα Χανιά που έμεινε άφωνη μόλις είδε τα αποτελέσματα στην κορυφαία ιστοσελίδα κρατήσεων booking.com. Όπως μας είπε, επειδή ήταν σίγουρη ότι είχε γίνει λάθος, πήρε στο ξενοδοχείο τηλέφωνο, για να κάνει την κράτηση. Εκεί, της επιβεβαίωσαν την τιμή. Χαρακτηριστικά η παθούσα έγραψε στο zarpanews.gr “Είναι απαράδεκτο! Γι αυτό η χώρα μας δεν πρόκειται να πάει ποτέ μπροστά! Έχω κάνει καταγγελία στην ΣΔΟΕ… Eλπίζω να μεριμνήσουν”.

Φυσικά, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ένα πρόκειται για αισχροκέρδεια ή για μια προσπάθεια του ξενοδοχείου να εξαπατήσει την ιστοσελίδα κρατήσεων, εμφανίζοντας ότι έχει ελεύθερα δωμάτια (όπως δεσμεύεται) ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει. Και ούτε μας ενδιαφέρει.

Αυτό που κρατάμε είναι η γελοία και άκρως δυσφημιστική εικόνα που βγαίνει προς τα έξω, όταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, συμπαρασύρει στην υποβάθμιση μια ολόκληρη περιοχή.

zarpanews.gr