Αυτός Εκμεταλλεύεται Μέσω Διαδικτύου Την Παρθεvιά Νεαρών Κοριτσιών Και Πλουτίζει (pics)
mansdatt
Ανησυχητικές διαστάσεις έχει πάρει τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο νεαρών κοριτσιών που αποφασίζουν να πουλήσουν την παρθενιά τους online αναζητώντας εύκολο και γρήγορο κέρδος.
Η κερδοφόρα… μπίζνα έχει βρει πολλούς καλοθελητές που μπροστά στα αμύθητα ποσά που θα κερδίσουν μεσολαβούν ώστε οι υποψήφιες κοπέλες να γίνουν… γυναίκες.
Ένας από αυτούς είναι και ο εικονιζόμενος 26χρονος που μένει με τους γονείς του, στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας και από το δωμάτιό του και με το λάπτοπ του βοηθά νεαρές κοπέλες να χάσουν την παρθενιά τους.
Ο ίδιος είπε στη Daily Mail, ότι οι γονείς του δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το αντικείμενο της δουλειάς του.
Μέσω της ιστοσελίδας που διαχειρίζεται, αναλαμβάνει να βρει πελάτες που θα δώσουν την καλύτερη προσφορά για την πώληση της παρθενιάς νεαρών κοριτσιών, που προβάλει στην ιστοσελίδα του και ο ίδιος παίρνει το 20% της συμφωνίας.
mansdatt2
Όσο για τα κριτήρια επιλογής της υποψήφιας αυτά είναι «αυστηρά» και τονίζει ότι ήδη 30 νεαρές κοπέλες έχουν κάνει αίτηση.
«Η κοπέλα πρέπει να είναι ενήλικη, πιστοποιημένα παρθένα, περνά από ψυχολόγο της εταιρίας και δεσμεύεται πώς δεν θα κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό» λέει ο 26χρονος.
mansdatt5
Επίσης, για την ασφάλεια της κοπέλας, στη συνάντηση συνοδεύεται από άτομο της επιχείρησης και παραμένει κάποιος μαζί της, μήπως προκύψει πρόβλημα. Μάλιστα να ακυρώσει τη συνάντησή της, αν αλλάξει γνώμη, αν αισθανθεί άβολα ή αν ο πελάτης είναι «απεριποίητος ή άξεστος» εξηγεί ο ίδιος.

mansdatt3
Οι άνδρες που θέλουν να κάνουν σεξ με τις κοπέλες βάζουν το 40% του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό και το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται σε μετρητά μετά τη συνεύρεση.
Το επάγγελμά του έγινε γνωστό όταν πριν λίγες μέρες, όταν η 18χρονη Ρουμάνα πελάτισσά του Aleexandra Khefren από το Βουκουρέστι αποκάλυψε ότι, με τη βοήθειά του, έκλεισε συμφωνία για 2.000.000 ευρώ. Το ραντεβού έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο. Η προμήθειά του αγγίζει τα 400.000 ευρώ.
Ωστόσο, ο ίδιος τονίζει πως δεν είναι προαγωγός, αφού δεν εκδίδει τις πελάτισσές του αλλά αυτές απευθύνονται οικειοθελώς στο γραφείο του. «Κανείς δεν εξαναγκάζει τις γυναίκες να κάνουν κάτι, είναι επιλογή τους» λέει χαρακτηριστικά στη Daily Mail.
mansdatt4 mansdatt6

 

 

 

 

 

www.mati-gr