Άγρια δολοφονία: Άντρας διαμέλισε και μαγείρεψε την πρώην γυναίκα του
 

maxairi

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση μίας νεαρής γυναίκας στο ανατολικό Μεξικό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από μία εβδομάδα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την διαδρομή της κοπέλας, αλλά δεν κατάφεραν να τη σώσουν, καθώς βρήκαν όσα υπολείμματα από την ίδια είχε αφήσει ο δολοφόνος της.

Η φρίκη της άγριας δολοφονίας τους ολοκληρώθηκε από τις λεπτομέρειες που αποκάλυψε ο εισαγγελέας, καθώς η έρευνα οδήγησε τις μεξικανικές αρχές στο συμπέρασμα ότι τη γυναίκα σκότωσε, διαμέλισε και μαγείρεψε ο πρώην σύζυγός της!

Η γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις 13 Ιανουαρίου, στην πόλη Τάχτσο. Από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής. Οι επιθεωρητές της επαρχίας Γκερέρο οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.
Σύμφωνα με συγγενείς της, η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε το πρωί της 13ης Ιανουαρίου να παραλάβει τα παιδιά της από το σπίτι του πρώην άντρα της. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Ο εκπρόσωπος της μεξικανικής πολιτείας, Ρομπέρτο Άλβαρεζ, επιβεβαίωσε ότι τη Δευτέρα βρέθηκαν «κομμάτια» της νεαρής μητέρας, λέγοντας ότι κατά πάσα πιθανότητα διαμελίστηκε από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια τη μαγείρεψε!