• 28 Μαΐου, 2024

Breaking News :

Vinkmag ad

Ακυρώνονται τουλάχιστον 100 γάμοι στη Μεσαρά λόγω….κορωνοϊού

Vinkmag ad

Νέοι άνθρωποι που είχαν εδώ και αρκετούς μήνες προγραμματίσει τους γάμους και τους καλεσμένους τους, μεταθέτουν την κοινωνική τους εκδήλωση, χωρίς να είναι σίγουροι για την ημερομηνία του μυστηρίου, για τουλάχιστον 3 μήνες αργότερα.

Τουλάχιστον 100 γάμοι και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν μετατεθεί συμφώνα με στοιχεία που έδωσαν στο antilalospress οι ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης της Μεσαράς.

Όπως είπε στο antilalospress ο κύριος Χατζηδάκης Μιχάλης, ιδιοκτήτης του κέντρου κοινωνικών εκδηλώσεων Φαιστός Παλάς, ο ίδιος σε συνεννόηση με τους πελάτες του έχει ακυρώσει πάνω από 20 γάμους από τη στιγμή που η χώρα μπήκε σε καραντίνα και μέχρι τις 15 Ιουνίου. Οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις μετατίθενται, κάποιες δε ακυρώνονται εντελώς.

Σε ακυρώσεις κοινωνικών εκδηλώσεων και μεταφορά τους σε μελλοντική ημερομηνία προχωρεί σε συνεννόηση με τους πελάτες του και το κέντρο Αυγερινός Live, όπως είπε στο antilalospress ο ιδιοκτήτης Λευτέρης Γεωργιλαδάκης.

Γεγονός είναι ότι τόσο τα ζευγάρια που προγραμματίζουν τους γάμους τους όσο και οι ιδιοκτήτες των κέντρων κοινωνικών εκδηλώσεων, εξαιτίας της εξέλιξης της πανδημίας, δεν είναι σίγουροι ούτε για την ακριβή ημερομηνία αλλά ούτε και για τους περιορισμούς που μπορεί να υπάρξουν και μετά τον Ιούνιο όσον αφορά την παρουσία και τον αριθμό καλεσμένων στην τέλεση του μυστηρίου αλλά και στην δεξίωση τους.

Η κατάσταση φαίνεται να μην είναι ξεκάθαρη ακόμη και μετά τη 15η Ιουνίου.

Ο κορωνοϊός πράγματι αλλάζει τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σε όλα τα επίπεδα της ζωής των ανθρώπων.

Loading

  Read Previous

  Δείτε Καρέ – καρέ το βίντεο με την καραμπόλα του Πυροσβεστικού με τα ΙΧ στο Τυμπάκι

  Read Next

  Έκτακτη είδηση: Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία: Κίνδυνος επιδημικής έξαρσης στη Λάρισα

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular