Ανατριχιαστικό: Έθαψε τη σύζυγό του και την είδε στην τηλεόραση δύο χρόνια μετά!
tileorasi

Για δύο ολόκληρα χρόνια, ένας άνδρας από την Καζαμπλάνκα θρηνούσε το «χαμό» της γυναίκας του, πιστεύοντας τους γιατρούς ότι είχε υποκύψει στα σοβαρά τραύματά της μετά από τροχαίο.

Ο Abragh Mohamed, την έθαψε μάλιστα ο ίδιος, μέχρι που άλλαξε… γνώμη όταν «έπεσε» πάνω σε μία δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του Μαρόκου, την «Al Mujtafun» (ή αλλιώς «Οι Αγνοούμενοι», κάτι σαν το δικό μας «Φως στο Τούνελ» δηλαδή)!
AdTech Ad
Μια γυναίκα είχε πάρει τηλέφωνο υποστηρίζοντας ότι αναζητούσε το χαμένο σύζυγό της, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα στοιχεία του στον αέρα! Και ναι, καλά καταλάβατε, ο σύζυγός της ήταν ο Abragh!
«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Θάψαμε κάποια άλλη», δήλωσε έκπληκτος ο Μαροκινός, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι γιατροί δεν της είχαν δώσει καμία ελπίδα ζωής, απαιτώντας ωστόσο να πληρώσει το λογαριασμό της νοσηλείας της. Όταν επέστρεψε με τα χρήματα μετά από τέσσερις ώρες, τον ενημέρωσαν ότι είχε πεθάνει.
Του παρέδωσαν μάλιστα τη σορό της τυλιγμένη σε σάβανο και ήδη μέσα σε φέρετρο, προκειμένου να την κηδέψει στη μικρή ορεινή πόλη Azilal όπου ζούσαν…
Όσο για το γιατί η γυναίκα (το όνομά της δεν δόθηκε στη δημοσιότητα) δεν επικοινώνησε μαζί του εδώ και δύο χρόνια, μία λογική εξήγηση τη θέλει να έχασε προσωρινά τη μνήμη της.
http://www.newsbomb.gr