Τα σημάδια στο κορμί του 8χρονου παιδιού αποκάλυψαν μια οικογενειακή τραγωδία !
via se paidi

Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί ένα 8χρονο παιδάκι πήγε στο σχολείο του, στο Αρκαλοχώρι, φέροντας μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

Μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, απο εκείνες που διαδραματίζονται πίσω από τις κλειστές πόρτες ήρθε στο φως, αναστατώνοντας ένα ολόκληρο χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου και προκαλώντας έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία …

Όλα ξεκίνησαν όταν ,σήμερα το πρωί, ένα 8χρονο παιδάκι πήγε στο σχολείο του ,στο Αρκαλοχώρι, με μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του. Τα σημάδια ,στο σώμα του παιδιού, θορύβησαν τους δασκάλους του . Οι δάσκαλοι ρώτησαν το παιδάκι τι του είχε συμβεί και εκείνο μετά από πολλές ερωτήσεις ανέφερε, φοβισμένο, πως το είχε χτυπήσει ο πατέρας του.

Χωρίς να χάσουν χρόνο οι δάσκαλοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία η οποία αναζήτησε τους γονείς του παιδιού για να βρεθεί μπροστά σε μια ακόμη ανατριχιαστική ανακάλυψη: Η 36χρονη μητέρα του παιδιού είχε και εκείνη χτυπηθεί βάναυσα από το σύζυγο της και μάλιστα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο !

Ο 45χρονος άνδρας αναζητήθηκε και συνελήφθη ,ενώ κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

cretalive.gr