20.9 C
Αθήνα
29 Νοεμβρίου, 2023
Dream fm 90,7
HTML tutorial
ΥγείαLifestyle

Άνδρες ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Πέος Μεγαλώνει αλλά… όχι όπως ίσως νομίζετε

genetika organa

Αυξάνεται αργά αλλά σταθερά η ζήτηση στην αυξητική πέους και στη χώρα μας, όμως οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι πολλοί άνδρες, μπρος στον διακαή τους πόθο να αποκτήσουν μεγαλύτερο ακολουθούν λανθασμένες μεθόδους.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology και διευθυντής του Τμήματος Σεξουαλικής Υγείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, μιλώντας στο “Congress of Human Sexuality and Reproduction. From homo sapiens to homo deus. Digital Sexuality and Evolution”, ανέφερεότι:

«Από το 1990 και μετά την κυκλοφορία των φαρμάκων για τη στύση, ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών βρήκε λύση στο πρόβλημα, άλλοτε μόνιμη άλλοτε προσωρινή. Όμως η απόλυτη θεραπεία στη στύση δεν έχει βρει ακόμη το ιδανικό σκεύασμα. Παρά τις 60 και πλέον επιλογές, πολλοί άνδρες κουράζονται από την αβεβαιότητα των φαρμάκων, αλλά και από την εξάρτηση από αυτά, και αναζητούν πιο μόνιμη λύση, που δεν είναι άλλη από το χειρουργείο της ενδοπεϊκής πρόθεσης».

Το τελευταίο διάστημα δεκαπλασιάστηκε το ποσοστό των ανδρών στη χώρα μας, που αναζητά λύση για την αύξηση του πέους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Όλο και περισσότερο σεξ κάνουν οι άνδρες στην Ελλάδα
Όλο και περισσότερο σεξ κάνουν οι άνδρες στην Ελλάδα
«Η επέμβαση της πρόθεσης είναι σήμερα μια απλή επέμβαση ρουτίνας για τον ειδικό γιατρό. Γίνεται από μια πολύ μικρή τομή στη βάση του πέους, εκεί που αρχίζει η σακούλα των όρχεων. Ο χρόνος του χειρουργείου κρατά λιγότερο από μία ώρα, με νοσηλεία ημέρας ή και μερικών ωρών μόνο. Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, με πολύ λίγες επιπλοκές, που στην πλειοψηφία τους είναι ασήμαντες. Ο άνδρας επανέρχεται στην ερωτική ζωή ένα μήνα μετά το χειρουργείο και μετά την πλήρη επούλωση της τομής, η οποία δεν αφήνει ορατά σημάδια που θα τον «προδώσουν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την επέμβαση ο άνδρας έχει μια απόλυτη αίσθηση φυσικής στύσης και σκληρότητας, όπως όταν ήταν νέος και υγιής. Επιπλέον η στύση του έχει διάρκεια και ελέγχεται πλήρως η εκσπερμάτισή του», τονίζει ο Δρ. Κωνσταντινίδης.

Αυτά από το έγκριτο επιστημονικό πεδίο. Διότι υπάρχουν και επτά «μέθοδοι», για τις οποίες οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Έρευνα: Οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερα χρόνια
Έρευνα: Οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν περισσότερα χρόνια
Ας δούμε, λοιπόν, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε, αν θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος:

• Βαράκια. Η χρήση τους δεν θα επιμηκύνει το πέος σας. Στην πραγματικότητα μπορεί να επηρεάσουν τον μηχανισμό στύσης κι αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία ή ασθένεια του Peyronie.

• Δίαιτα. Τα οφέλη της σωστής διατροφής είναι γνωστά, αλλά το αν θα φάτε κρέας ή όχι για έναν χρόνο δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους. Ούτε θα στέκεται στο… ύψος των περιστάσεων, αν τρώτε ζυμαρικά το απόγευμα, ούτε θα φουσκώσει αν πίνετε πολλούς καφέδες. Αυτό που μπορεί να κάνει η υγιεινή διατροφή είναι να σας κρατάει σε φόρμα, ώστε να κάνετε την κατάλληλη θεραπεία για το πέος σας, όπως είναι η χειρουργική επέμβαση. Και πιθανόν θα ζήσετε περισσότερο.

• Χάπια. Υπάρχουν πολλά χάπια που πωλούνται στο Διαδίκτυο και υπόσχονται «θαύματα» στην ανάπτυξη του πέους και όχι μόνο. Όμως στ’ αλήθεια δεν πραγματοποιούν όσα υπόσχονται.

• Βότανα. Κανένα βότανο ή τονωτικό δεν θα ενισχύσει το μέγεθος του πέους σας. Ούτε την περίμετρο, ούτε το μήκος του. Καλύτερα χρησιμοποιήστε τα βότανα όταν μαγειρεύετε για το αντικείμενο του πόθου σας, ώστε να απολαύσετε ένα νόστιμο φαγητό. Πάντως στο… μενού δεν συμπεριλαμβάνεται αύξηση του μορίου σας.

• «Παραδοσιακή» ιατρική. Αν φάτε το πέος και τους όρχεις μιας νεκρής τίγρης, δεν θα μεταμορφωθείτε σε τίγρη στο κρεβάτι. Στην πραγματικότητα αυτές οι μέθοδοι – πέρα από το ότι είναι ακραίες – δεν έχουν το παραμικρό όφελος. Και κάνουν και δυσάρεστη την αναπνοή σας.

• Γιόγκα. Κάντε όση γιόγκα θέλετε, δουλέψτε την αναπνοή σας, δοκιμάστε διάφορες στάσεις πάνω στο ειδικό στρωματάκι, αλλά μην περιμένετε όλα αυτά να επηρεάσουν ευμενώς το μέγεθος του ανδρισμού σας.

• Νηστεία και προσευχή. Ο θεός της γονιμότητας δεν προβλέπεται να εισακούσει τις προσευχές σας. Στις μέρες μας που η ιατρική έχει προοδεύσει τόσο πολύ, η καλύτερη επιλογή είναι να μιλήσετε με έναν ειδικό για μια ειλικρινή εκτίμηση του τι είναι δυνατόν να κάνετε.

 

 

 

Πηγή

Related posts

Survivor – Διαρροή Τώρα: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! Ποιος παίκτης αποχωρεί!

907@dreamfm.gr

Ανεμβολίαστο Βρέφος 11 μηνών το πρώτο θύμα που κατέληξε από ιλαρά στην Ελλάδα

907@dreamfm.gr

Αυτός ο μικρός έσωσε τη μητέρα του από καρκίνο στο στήθος

907@dreamfm.gr

Leave a Comment