• 17 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Δικαιώθηκε και στο ποινικό δικαστήριο ο Δήμος Φαιστού για τις καταπατήσεις στην Παχιά Άμμο

Η επέκταση των ερευνών στα νότια της Κρήτης στο «μενού» της σημερινής συνάντησης Σκυλακάκη – Chevron στο Κάιρο

Ηράκλειο: Μαθήτρια αποκάλυψε στην ψυχολόγο του σχολείου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά ο πατέρας της

Τρεις συλλήψεις για παράνομο αποστακτήριο – συσκευαστήριο αλκοολούχων ποτών

Τι φοβήθηκες Υπουργέ; Παρά την απόφαση, ο Γιάννης Βρούτσης δεν ήρθε στο Ηράκλειο

Μεσαρά:Νέα καραβιά μεταναστών με 56 άτομα στο Λέντα

Κρήτη: Kalashnikov και σφαίρες βρέθηκαν στο σπίτι 40χρονου

Πρωταθλήτρια Ν. Ηρακλείου η ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Μοιρών- Βάζει στόχο το Πρωτάθλημα Κρήτης (Φωτο – Βίντεο)

Καμένο και αφυδατωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 4χρονο αγγελούδι

«Σκληρή» απάντηση του Δήμου Φαιστού με ΕΡΓΑ και όχι λόγια, στην κατάπτυστη γεμάτη ανακρίβειες επιστολή του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού (Φωτο)

Φυλακισμένοι έριξαν καυτό νερό στους όρχεις παιδόφιλου που βίασε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι

trofimoi-filakon-eriksan-kauto-nero-stous-orxeis-paidofilou-viase-skotose-6xrono-koritsaki

Άνδρας, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι βίaσε και δολοφόνησε ένα κοριτσάκι έξι ετών πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, δέχθηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Πρέστον έξω από τη Μελβούρνη. Τρόφιμοι των φυλακών περιέλουσαν με καυτό νερό τους όρχeις του 74χρονου πaιδόφιλου.

Το έγκλημα σε βάρος του κοριτσιού διαπράχθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο, ο 74χρονος Γκρέγκορι Κιθ Ντέιβις συνδέθηκε με το φόνο και το βιaσμό του παιδιού μόλις το περασμένο έτος.

Τρόφιμοι φυλακών έριξαν καυτό νερό στους όρχεις παιδόφιλου που βίασε και σκότωσε 6χρονο κοριτσάκι - Εικόνα 1

Πριν από 30 και πλέον χρόνια ένα κοριτσάκι βγήκε από το σπίτι του για να αγοράσει ζάχαρη από το μαγαζί της γειτονιάς. Δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του. Η σορός της μικρής βρέθηκε δίπλα σε μια υδρορροή. Ο 74χρονος συνελήφθη πέρυσι χάρη σε μια πληροφορία που τον συνέδεσε με την υπόθεση.

Ο συλληφθείς δεν αρνήθηκε να δώσει δείγμα γενετικού υλικού (DNA). Η εξέταση του DNA απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Ντέιβις είχε βιάσeι το 6χρονο κορίτσι.

Αναγκαστικά ο 74χρονος ομολόγησε τα εγκλήματά του και επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης στις 29 Μαΐου. Ωστόσο, δίκη δεν έγινε λόγω της επίθεσης που δέχθηκε στις φυλακές. Σύμφωνα με το δικηγόρο του ο Ντέιβις υποφέρει από φριχτούς πόνους και δεν είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη.

«Ο κύριος Ντέιβις εξακολουθεί να αναρρώνει από τα τραύματά του και μόλις πρόσφατα κατάφερε να σταθεί στα πόδια του», είπε ο δικηγόρος, ο οποίος πέτυχε τον σκοπό του. Τελικά η δίκη ορίστηκε για τις 27 Νοεμβρίου.

 

 

 

 

Πηγή

 

    Read Previous

    Άνδρες ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Πέος Μεγαλώνει αλλά… όχι όπως ίσως νομίζετε

    Read Next

    Η οργή και μήνυση της Ασλανίδου: “Δεν θα επιστρέψω να πειράξουν τους γονείς μου”

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular