Απατημένη σύζυγος τούς έπιασε γυμνούς στο κρεβάτι και δεν τους λυπήθηκε καθόλου! (video)
 

ksilo

 

 

 

 

 

 

Μπορεί η εκδίκηση να είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ωστόσο μία απατημένη σύζυγος στην Κίνα την πρόσφερε… καυτή.

Όσο «καυτές» ήταν και οι επιθυμίες του παράνομου ζευγαριού το οποίο συνελήφθη στα πράσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου αποφάσισε να βγάλει τα μάτια του! Τελικά τα μόνα που βγήκαν ήταν τα μαλλιά της ερωμένης από την κερατού!

Η τελευταία φρόντισε μάλιστα να έχει μαζί της και… ενισχύσεις (άλλες δύο γυναίκες και έναν άνδρα), οι οποίοι ακινητοποίησαν τους παράνομους εραστές, προσπαθώντας να τους χωρίσουν, πάνω στο κρεβάτι της αμαρτωλής ακολασίας!

apatimeni

Αφού έβγαλε έτσι τα παπούτσια της, η απατημένη σύζυγος τα χρησιμοποίησε για να τους βάλει… μυαλό χτυπώντας τους στο κεφάλι με το τακούνι, πριν τεστάρει την… αντοχή των μαλλιών της ερωμένης, την οποία μάταια προσπαθούσε να προστατέψει ο άτακτος Κινέζος, σπαράζοντας στο κλάμα!

Το όλο σκηνικό φυσικά βιντεοσκοπήθηκε προς… τέρψιν του πάντα φιλοθεάμονος κοινού του διαδικτύου, όπου ξεμπροστιάστηκε το παράνομο ζευγάρι.

Η σύζυγος δεν παρέλειψε μάλιστα να πάρει και κοντινά… πλάνα, τους, ώστε τα πρόσωπά τους να είναι ευδιάκριτα, καθώς ειδικά αυτό του άπιστου άνδρα είχε «παραμορφωθεί» από τους λυγμούς.

Το βίντεο με τίτλο «Σύζυγος προστατεύει την ερωμένη από τη γυναίκα του», όπως ήταν φυσικό, έχει αποσπάσει εκατομμύρια κλικς σε μόλις λίγες ημέρες ιντερνετικής καριέρας…

 

 

www.newsbomb.gr