Απίστευτο τροχαίο στο Ηράκλειο – Σώθηκε από θαύμα και το “έβαλε” στα πόδια (βίντεο)
troxaio.jpg

Όχι μόνο είχε άγιο και κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου αλλά δεν έπαθε ούτε τη παραμικρή γρατζουνιά ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και τώρα αναζητείται από την αστυνομία.

troxaio2.jpg
troxaio3.jpg
troxaio4.jpg
troxaio5.jpg

Ο λόγος για τον οδηγό του οχήματος που βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο του ekriti.gr ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο και στη συνέχεια να ακολουθήσει μία τρελή πορεία μέχρι που “έσκασε” στο οδόστρωμα παίρνοντας μαζί του παράλληλα και οτιδήποτε υπήρχε μπροστά του όπως τη τέντα της επιχείρησης που φαίνεται.

troxaio6.jpg
troxaio7.jpg

Το περιστατικό σημειώθηκε λένε οι πληροφορίες λίγο μετά τις 05.30 το πρωί της Κυριακής στη Λεωφόρο Κνωσσού και σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών ο οδηγός του οχήματος κατάφερε πολύ γρήγορα να βγει από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να το εγκαταλείψει. Λίγο αργότερα όμως και με αρκετό θράσος, όπως σχολίασε αστυνομικός, ο εν λόγο οδηγός έσπευσε  στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει πως το όχημα του έχει κλαπεί! Οι αξιωματικοί που τον είδαν κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις. Από την ανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ψεύδεται και πως πρόκειται για τον οδηγό του οχήματος που λίγο νωρίτερα είχε εγκαταλείψει το όχημά του. Τελικά ο Ηρακλειώτης συνελήφθη και κρατείται από την Ασφάλεια Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ