• 25 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

‘’Απογυμνωμένο’’ και ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ το ΑΤ Μοιρών γυμνή και η αστυνόμευση στη Μεσαρά

Vinkmag ad

 

astinomia plati

Μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, πολλές καταγγελίες από ακροατές και αναγνώστες του σταθμού για ελλιπή αστυνόμευση πολλές κλοπές. καθυστέρηση να φτάσει το περιπολικό στο συμβάν  ήρθε και το παρακάτω κείμενο -με την παράκληση να δημοσιευτεί-για το τι συμβαίνει στο ΑΤ Μοιρών τα ευρήματα σοκάρουν και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους….. σας μεταφέρουμε  αυτούσιο το κείμενο που λάβαμε

Το σύνολο της δύναμης του Α.Τ Μοιρών είναι 38 άτομα  …..στα χαρτιά. Από αυτούς οι 8 που είναι αποσπασμένοι δεν τους έχουν δει από το 2008 που είναι  οι πιο παλιοί , συνεχεία αποσπασμένοι είναι ίσα ίσα  για να καλύψουν την οργανική δύναμη της υπηρεσίας.

υπάρχουν 4 άτομα υπηρεσίας γραφείου και 6 άτομα γραμματική υποστήριξη. Άρα μένουν για υπηρεσία 38-8-4-6=20  άτομα για να εκτελέσουν υπηρεσία ως μάχιμοι. Από αυτούς τους 20 οι 4 είναι στην ομάδα ΔΙΑΣ ενώ κανονικά πρέπει συμφώνα με την διαταγή του αρχηγείου να  είναι 16 άτομα για να μπορέσει να λειτουργήσει.

Όπως καταλαβαίνετε  ούτε η ΔΙΑΣ κάνει την δουλειά της καθόσον δεν καλύπτονται  όλες τις βάρδιες αλλά ούτε τα 20 άτομα που μένουν στο ΑΤ Μοιρών μπορούν να αστυνομεύσουν την περιοχή διότι υπάρχουν άδειες ρεπό και 3 άτομα σε γονικές άδειες και όσοι μένουν εκτελούν υπηρεσία επί το πλείστον μόνοι στο περιπολικό , διότι η δύναμη δεν επαρκεί για δεύτερο άτομο ,Δηλαδή όταν πάρεις κάποιος τηλέφωνο και πει  ότι τώρα με σφάζουν το τμήμα δεν μπορεί να στείλει άτομο να σε σώσει διότι δεν μπορεί να επιληφθεί ένα μόνο άτομο.

Ποιον θα προστατέψει τον εαυτό του η αυτόν που σφάζουν;
Επειδή η κατάσταση εδώ  πραγματικά δεν μπορεί να ελεγχτεί όλοι οι αστυνομικοί  θέλουν να φύγουν από το τμήμα.
Τώρα που βγήκε η διαταγή για τις μεταθέσεις από τα άτομα που είναι μάχιμοι οι 12 έχουν κάνει αίτηση μεταθέσεως. Δηλαδή περίπου το 50% θέλει να φύγει διότι στο τέλος θα μπουν  φυλακή  χωρίς…. να ξέρουν τον λόγο.
Όπως βλέπετε το τμήμα πηγαίνει κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο και στο τέλος την πληρώνουν οι πολίτες της Μεσαράς οι οποίοι δεν έχουν ασφάλεια και ζουν με τον φόβο χωρίς να υπάρχουν οι αστυνομικοί για να μπορέσουν να επιληφθούν  στα διάφορα περιστατικά.
Από όλα αυτά  καταλαβαίνει κανείς ότι το ΑΤ ΜΟΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ.

Ο δήμος Φαιστού που είναι ;; η αστυνομική διεύθυνση που είναι;; οι βουλευτές του νόμου δεν ενδιαφέρονται για το νότο του Ηρακλείου;;;

Το αστυνομικό τμήμα Μοιρών έχει στην ευθύνη του μια τεράστια για την δύναμη του γεωγραφική περιοχή να καλύψει χωρίς προσωπικό….. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

Loading

  Read Previous

  Πως γνωρίστηκε η Mυρσίνη Αρναούτη με τον Παντελή Παντελίδη;

  Read Next

  Γέννησε η γυναίκα του Κωνσταντίνου Πανανά, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Agusta Bell

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular