• 23 Ιουνίου, 2024

Πως γνωρίστηκε η Mυρσίνη Αρναούτη με τον Παντελή Παντελίδη;

Vinkmag ad

1-3949-620x264

Η φιλία της Μυρσίνης – της Μίνας όπως την ξέρουν οι κολλητοί της – με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και τον αδελφό του Τριαντάφυλλο δεν ήταν κάτι καινούριο και παροδικό όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις.
Η Μίνα ήξερε δύο χρόνια τα δύο αδέλφια και ειδικά με τον Παντελή έκαναν κατά διαστήματα κολλητή φιλία. Η αρχή της σχέσης τους – πάντα φιλική για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις – ξεκίνησε λίγο μετά την κάθοδο της κοπέλας στην Αθήνα από την Μυτιλήνη όπου ήθελε να κυνηγήσει το όνειρο της δημοσιογραφίας και της τηλεπαρουσίασης. Μάλιστα το πρώτο διάστημα της παραμονή της εδώ κυνήγησε πολλά casting και δοκιμαστικά ωστόσο όπως είναι γνωστό η αγορά αυτή την περίοδο είναι πολύ κλειστή και έτσι η κοπέλα για βιοποριστικούς λόγους εργάστηκε ως υποδοχή αλλά και barwoman σε διάφορα στέκια της παραλιακής. Η φιλία τους έγινε ακόμη πιο δυνατή το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Ίο όπου τόσο η Μίνα αλλά και η Φρόσω δούλευαν μαζί σε γνωστό στέκι του νησιού.
Έτσι γνωρίστηκε με τον Παντελή ο οποίος πολλές φορές την επισκεπτόταν στα μαγαζιά που εργαζόταν και με τον καιρό ήρθαν πιο κοντά. Πολλές φορές μάλιστα συνέχισαν την διασκέδασή τους σε πιο after μαγαζιά όπως είναι γνωστό ελληνάδικο στο Γκάζι το οποίο λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα και δεν κλείνει πριν τις 8.30 με 9.00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες παρά την ανείπωτη θλίψη της η οικογένεια Παντελίδη έχει ήδη επικοινωνήσει με την μητέρα της κοπέλας που δίνει μάχη ζωής στον «Ευαγγελισμό» δηλώνοντας διαθέσιμη να βοηθήσει με όποιο τρόπο χρειαστεί. Στην ίδια λογική και ο Κώστας Μπερτάκης ο οποίος ενημέρωσε την οικογένεια πώς θα είναι δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

 

 

 

gossip-tv.gr

Loading

  Read Previous

  Πάνω από 13.000.000 «χτυπήματα» στο Διαδίκτυο αφήνοντας πίσω με 12.000.000 τις ημέρες του «Ναι» ή «Όχι», τον περασμένο Ιούλιο

  Read Next

  ‘’Απογυμνωμένο’’ και ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ το ΑΤ Μοιρών γυμνή και η αστυνόμευση στη Μεσαρά

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular