Πάνω από 13.000.000 «χτυπήματα» στο Διαδίκτυο αφήνοντας πίσω με 12.000.000 τις ημέρες του «Ναι» ή «Όχι», τον περασμένο Ιούλιο
xtipimata

Το τελευταίο «αντίο» στον Παντελίδη γκρέμισε το Διαδίκτυο με ρεκόρ χτυπημάτων και αναρτήσεων, με δεύτερο το δημοψήφισμα του Αλέξη Τσίπρα.

Το «φαινόμενο» Παντελής Παντελίδης φρόντισε ακόμη και στο τελευταίο του αντίο να «γκρεμίσει» το Διαδίκτυο με ένα νέο ρεκόρ χτυπημάτων και αναρτήσεων, που άφησε δεύτερο το περίφημο δημοψήφισμα του Αλέξη Τσίπρα, το περασμένο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, πάνω από 13.000.000 χτυπήματα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Διαδίκτυο.
Επρόκειτο για μία φρενίτιδα αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και στα social media, που είχε τέτοιο ρυθμό, ώστε ξεπέρασε, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου), ακόμη και το Σαββατοκύριακο του περσινού δημοψηφίσματος (4 και 5 Ιουλίου), εν μέσω capital controls.

Τότε, ο αριθμός έφτασε τα 12.000.000 -νούμερο, που μπορεί να φάνταζε ακατάρριπτο, τελικά όμως ξεπεράστηκε κατά ένα εκατομμύριο, το Σαββατοκύριακο της κηδείας του δημοφιλούς τραγουδιστή, που έφυγε άδικα από τη ζωή, στα 32 του χρόνια/

Δείγμα κι αυτό του πόσο δημοφιλές και αγαπητό ήταν ένα παιδί που ενέσκηψε στην ελληνική μουσική πραγματικότητα σαν κομήτης, χωρίς να τον επιβάλει κάποια δισκογραφική εταιρεία.

Ένα παιδί, που τα έζησε όλα πολύ γρήγορα και στο μέγιστο βαθμό πριν φύγει ξαφνικά, προκαλώντας τον ανάλογο -ίσως όμως όχι αναμενόμενο από πολλούς- θόρυβο στο τελευταίο του «αντίο».