«Δεν μπορώ να ξυπνήσω τη μαμά»: Το 3χρονο αγοράκι που πέρασε δυο μέρες δίπλα στην νεκρή μητέρα του
307fe7f3cabfb58bf1e61ff61c6b3a6f

Ένα 3χρονο αγοράκι, πέρασε δυο ημέρες δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του, όταν εκείνη υπέκυψε σε μια μοιραία κρίση άσθματος.

Η Lydia Macdonald έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στη Σκωτία το 2014 ενώ ο 3χρονος γιος της Mason Martin ήταν μόνος μαζί της στο σπίτι. Η καλύτερη φίλη της Jodi-Ann τη βρήκε με τα εισπνεόμενα στα χέρια της, όταν ο μικρός Mason της άνοιξε την πόρτα και της είπε «Δεν μπορώ να ξυπνήσω τη μαμά».

Η μητέρα της Lydia Linda Macdonald μίλησε τώρα στην εφημερίδα Sun, σχεδόν τρία χρόνια μετά, για τον τραγικό θάνατο της κόρης της. «Είμαστε συντετριμμένοι. Ο Mason ήταν μόνος μαζί της. Δεν έχω ιδέα τι σκεφτόταν ή τι περνούσε από το μυαλό του…» ανέφερε.

Ο Mason είχε ήδη χάσει τον πατέρα του από αιφνίδιο θάνατο, όταν ήταν μόλις 8 ετών. Τις δύο μέρες που έμεινε μόνος του έτρωγε ένα κομμάτι τυρί που βρήκε στο ψυγείο, ενώ όταν πια τον βρήκαν ήταν αφυδατωμένος.

Η Linda MacDonald  ανέλαβε τη φροντίδα του εγγονού της μετά τον θάνατο της κόρης της. «Ήταν τόσο δυνατή και ανεξάρτητη και το πέρασε αυτό και στον Mason. Εμείς τον ανατρέφουμε τώρα και κάθε μέρα του λέμε πως η μητέρα του είναι με τον μπαμπά του τα πιο λαμπερά αστέρια στον ουρανό…».

 

 

 

 

 

athensmagazine.gr