Δεν ήξερε ότι είχε … το χρυσό δελτίο που κέρδισε το 1,2 εκατομμύρια στο τζόκερ
tzoker

Εξηντάχρονος βιοπαλαιστής, που διατηρεί ένα μικρό μαγαζάκι στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού  είναι ο υπερτυχερός που κέρδισε το ένα από τα δύο χρυσοφόρα ΤΖΟΚΕΡ και ο οποίος θα εισπράξει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο υπερτυχερός δεν γνώριζε ότι το δελτίο αξίας 2,5 ευρώ που  κατέθεσε το πρακτορείο του Σάκη Καλαθενού στην Ιαλυσό, κέρδισε 1,2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ούτε και είχε ακούσει ή διαβάσει την προηγούμενη μέρα ότι στη Ρόδο έπεσε το ένα από τα δύο χρυσά δελτία!

Ο 60χρονος, μπήκε στο πρακτορείο σήμερα το πρωί, κρατώντας στα χέρια του το χρυσοφόρο δελτίο. Όπως κάνει κάθε φορά, πήγε στον πράκτορα του ΟΠΑΠ και αφού του το έδωσε τον ρώτησε αν κερδίζει!

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο ίδιος  ο πράκτορας, όταν είδε ότι το δελτίο αυτό ήταν εκείνο που κέρδισε το 1,2 εκατομμύρια, του το ανακοίνωσε χαμηλόφωνα! Ο 60χρονος όμως, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν καν υποψιασμένος, δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει!

-Πόσα είπατε ότι κέρδισα; 1 εκατομμύριο 200.000 χιλιάδες ευρώ;

-Μάλιστα του απάντησε ο πράκτορας.

-Είστε σίγουρος; – τον ρώτησε ο 60χρονος.

-Πιο σίγουρος δεν γίνεται, του απάντησε με χαμόγελο ο πράκτορας, ο οποίος ταυτόχρονα ενημέρωσε και τον ΟΠΑΠ.

Ο ίδιος του έδωσε συμβουλές να τηρήσει την ανωνυμία του αφενός και αφετέρου για το πώς θα εισπράξει τα χρήματα μέσω του ΟΠΑΠ στον λογαριασμό του.

Ο συγκεκριμένος υπερτυχερός, ήταν συστηματικός παίκτης του πρακτορείου του κ. Σάκη Καλαθενού, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ηρακλειδών.

Έπαιζε κάθε εβδομάδα μικρά ποσά και κάθε φορά έρχονταν και έφερνε την επόμενη μέρα το δελτίο του, δίνοντάς το στον πράκτορα για να του πει αν κέρδιζε και τι ακριβώς. Δεν είχε κερδίσει στο παρελθόν σημαντικά ποσά. Ήταν όμως τακτικός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ και του ΛΟΤΤΟ κάθε εβδομάδα.

ΡΟΔΙΑΚΗ