Δεν περνάει κανείς το μάθημα αν δεν… ποζάρει γυμνός! (Video)
123

Μητέρα μιας φοιτήτριας όμως αντέδρασε και μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όταν η κόρη της της περιέγραψε αυτή την διαφορετική «τελική εξέταση».

11111

Οι περισσότεροι φοιτητές αγχώνονται και μόνο στην ιδέα των τελικών εξετάσεων: μία κόλλα χαρτί, ερωτήσεις, απόδειξη γνώσεων και κρίσης… Στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια όμως, η τελική εξέταση στη Σχολή Visual Arts περιλαμβάνει να ποζάρει ο φοιτητής γυμνός σε μία αίθουσα που φωτίζεται μόνο από ένα κερί μπροστά σε όλη την «τάξη» του- και τον καθηγητή.

Κι επειδή η γύμνια δεν είναι αρκετή για τους φοιτητές του μαθήματος, πρέπει επίσης να παρουσιάσουν κάποια «κίνηση που να περιγράφει τον ‘ερωτικό εαυτό’ τους».

Μητέρα μιας φοιτήτριας όμως αντέδρασε και μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όταν η κόρη της της περιέγραψε αυτή την διαφορετική «τελική εξέταση».

Η μητέρα επιμένει πως το προαπαιτούμενο αυτό δεν γίνεται γνωστό στους φοιτητές από την αρχή του μαθήματος και το χαρακτήρισε «διαστροφή».

Πρόσθεσε πως η «εξέταση», κατά την οποία όλοι οι φοιτητές και ο καθηγητής τους μένουν γυμνοί στο φως του κεριού, της προκάλεσε ναυτία.

r

Ωστόσο ο καθηγητής Ricardo Dominguez επιμένει πως κανείς δεν είχε μέχρι σήμερα παραπονεθεί παρότι διδάσκει αυτό το μάθημα εδώ και 11 χρόνια. «Οι συνθήκες είναι απολύτως ελεγχόμενες, αν οι φοιτητές δεν νιώθουν άνετα με αυτή την επίδειξη, δεν θα πρέπει να παίρνουν το μάθημα», τόνισε.

Σύμφωνα με την περιγραφή του μαθήματος στην ιστοσελίδα της Σχολής, οι φοιτητές «χρησιμοποιούν αυτοβιογραφικά στοιχεία, όνειρα, εξομολογήσεις, τη φαντασία ή άλλα μέσα για να εφεύρουν τον εαυτό τους με έναν καινούριο τρόπο ή να εξελίξουν πτυχές του εαυτού τους στη φαντασία μας».

 

 

http://www.laimitomos.com/