Δεν πλήρωσαν και τους…σάπισαν στο ξύλο
mpounia

Βάρβαρα χτυπήματα και σπασμένες γνάθοι!
Σοκάρουν οι πτυχές του ανηλεή ξυλοδαρμού των δύο νεαρών θαμώνων σε γνωστό μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου από «εργαζόμενους» του μαγαζιού μετά από καυγά.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 28 ετών, χτυπήθηκαν με πρωτοφανή βαναυσότητα στο πρόσωπο, στο κεφάλι και σε όλο το σώμα και από τύχη βρίσκονται σήμερα στην ζωή αν και παραμένουν νοσηλευόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ενδεικτικό της βαρβαρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκαν είναι ότι στον έναν τραυματία έσπασαν τα σαγόνια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μπαρ «απασχολεί» τις διωκτικές Αρχές. Έχουν συμβεί ασύλληπτα περιστατικά. Κάποια είδαν το φως της δημοσιότητας και παραπέμφθηκαν στην Δικαιοσύνη, άλλα …αποσιωπήθηκαν για προφανείς λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο νεαροί έφθασαν στο μπαρ στις 5.30 τα ξημερώματα της Παναγίας. Είχαν ήδη καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να γίνει παρεξήγηση για τον λογαριασμό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο νεαρούς θαμώνες δεν πλήρωσε τον λογαριασμό. Το γιατί διερευνάται.

Τα όσα ωστόσο επακολούθησαν προκαλούν ανατριχίλα. Οι δύο νεαροί ωθήθηκαν κακήν κακώς έξω από το μαγαζί όπου ξυλοκοπήθηκαν με απίστευτη μανία από δύο «πορτιέρηδες» του μπαρ, σύμφωνα με την Αστυνομία. Από το πολύ ξύλο τους άφησαν αναίσθητους στο έδαφος και στην συνέχεια έκλεισαν το μαγαζί και εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία αναζητάει τους δύο αλλά και τον ιδιοκτήτη. Όπως αναφέρεται, το μπαρ τα επόμενα 24ωρα παρέμεινε κλειστό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αποτροπιασμό κυρίως για τα «ήθη και τα έθιμα» που εξακολουθούν να εφαρμόζουν κάποιοι άνθρωποι της νύχτας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση φέρεται όντως να υπήρξε παρεξήγηση σύμφωνα με την Αστυνομία για τον λογαριασμό, όμως ο χειρισμός από πλευράς μαγαζιού προκαλεί το κοινό αίσθημα.

http://www.cretalive.gr/