Διαδικτυακή κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης στη μνήμη του Βαγγέλη
stop

Μία συγκινητική πρωτοβουλία των φίλων του αδικοχαμένου 20χρονου φοιτητή

«Ελάτε όλοι να φτιάξουμε τη μεγαλύτερη κοινότητα στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του Βαγγέλη της καρδιάς μας που όλοι τον αγαπήσαμε χωρίς καν να τον ξέρουμε».
Με αυτό το σύνθημα οι διαδικτυακοί φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ομάδα, μία κοινότητα, ένα κανάλι επικοινωνίας, όπως οι ίδιοι εξηγούν, με σκοπό τα νέα παιδιά να μπορούν να μιλούν έστω και ανώνυμα για το θέμα που τους απασχολεί και με τη βοήθεια ειδικών να βρίσκουν τρόπο να σταθούν στα πόδια τους αλλά και να «διαμαρτυρηθούν» για φαινόμενα bullying που έρχονται σχεδόν καθημερινάστο φως της δημοσιότητας μετά τη συγκλονιστική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και την τελευταία ιδιαίτερη περίπτωση της φοιτήτριας του ΟΑΕΔ της Μαρίας θύματος bullying επίσης.
Τα παιδιά που αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτή την κοινότητα λένε ότι υπάρχει τελικά τρόπος να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα, αρκεί όπως σημειώνουν στο σχετικό status στο Facebook, «να νιώσουμε ανθρωπιά και αγάπη».

Στη σελίδα ήδη σε λιγότερο από ένα 24ωρο συγκεντρώθηκαν πάνω από 2000 φίλοι που αγάπησαν τον Βαγγέλη χωρίς καν να τον γνωρίζουν και μάλιστα ανάρτησαν ένα ιδιαίτερο μήνυμα χθες βράδυ στον «τοίχο» της σελίδας: «Σήμερα που συμπληρώνονται 2 μήνες από την ημέρα που ο Θεός πήρε τον Βαγγέλη στην κοινωνία των Αγγέλων… Στόχος της κοινότητάς μας είναι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με την βοήθεια των ειδικών, να προσφέρουμε αγάπη και στήριξη σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Η κοινότητα είναι αφιερωμένη στον Βαγγέλη μας… Για όλους εμάς που άγγιξε την καρδιά μας…

Που κατάφερε να γίνει ο “Βαγγέλης της καρδιάς μας”… Βαγγέλη μην ξεχνάς από εκεί ψηλά, να προστατεύεις όλα τα παιδιά του κόσμου που αντιμετωπίζουν όλα όσα ζούσες κι εσύ… Καλό Παράδεισο Βαγγέλη… Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας θέλουμε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ σε όποιες πρωτοβουλίες πάρουμε το επόμενο διάστημα. Κοινοποιήστε την σελίδα μας! Να έχουμε δυνατή φωνή! Γιατί τελικά…”Υπάρχει Τρόπος” !!!».